MENÜ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: “Muş partimizin kalesi olacak”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş’ta partisinin il başkanlığı ile Milli Gençlik Derneği binasının açılışını yaparak, “İnşallah geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de Muş, ‘Milli Görüş’ün Yeniden Refah Partisi’nin kalesi o...

Yayınlanma: 17 Ekim 2024 14:32 Güncelleme: 07 Eylül 2025 01:21
Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: “Muş partimizin kalesi olacak”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Muş’ta partisinin il başkanlığı ile Milli Gençlik Derneği binasının açılışını yaparak, “İnşallah geçmişte olduğu gibi yeni dönemde de Muş, ‘Milli Görüş’ün Yeniden Refah Partisi’nin kalesi olacak” dedi.
Kentte gelerek çeşitli programlara katılan Erbakan, ilk olarak İstasyon Caddesi’ne taşınan partisinin il başkanlığı binasının açılışını yaptı. Duaların okunması ile açılış kurdelesini beraberindekilerle kesen Erbakan, "Muş ilk seçimde aynen Refah Partisi döneminde olduğu gibi yeniden oy patlamasını, zaferleri ve birinci parti oluşumuzu inşallah hep birlikte yaşayacağız. Buna gönülden inanıyorum. Yeniden Refah Partimizin, Milli Görüş’ün Türkiye’de iktidar olması önemli. Yeniden Refah Partimizin iktidar olması da paylaşımda, yönetimde adaletin, yargıda adaletin teşhis edilmesi için önemlidir. Borç, faiz, zam, vergi ekonomisi yerine üretime, istihdama, ihracata dayalı bir ekonomi modelinin uygulanması için önemlidir. Yeniden Refah Partimizin iktidarı önce imtiyazlılar, önce güçlüler anlayışı yerine önce ezilenler, önce dar gelirliler, önce millet anlayışının hakim olması için önemli. Yeniden Refah Partimizin iktidarı önce ahlak ve maneviyat prensibinin devletin bütün kademelerinde hakim olması için önemli. Ahlaki ve manevi kalitesi yüksek nesilleri yetiştiren bir müfredatın ve eğitim sisteminin Türkiye’de hakim olması için önemli” dedi.
Yeniden Refah Partisi iktidarının işaret fişeğinin bir tanesinin de yıllarca milli görüşün kalesi olan Muş’tan atılacağını söyleyen Erbakan, "Partimiz yeni nesillerimizin korunması için önemli ve Yeniden Refah Partimizin iktidarı Türkiye’nin öncülüğünde D60 hedefine ulaşarak İslam Birliğini teşhis ederek hem bölgemizde hem Filistin’de hem de dünyanın dört bir yanındaki zulmün ve sömürünün ortadan kaldırılması için önemlidir. İşte bu iktidarın inşallah işaret fişeğinin bir tanesi de yıllarca milli görüşün kalesi olan Muş’tan atılacak. Buna inanıyoruz. İnşallah yeni teşkilat binamız ve il başkanımız, ekibiyle bu işaret fişeğinin Muş’tan atılmasına vesile olacak" ifadelerini kullandı.
Partililerle birlikte parti binasını gezen Erbakan, Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Cemal Yurtlu’dan bilgi aldı.
Daha sonra Galeria Muş AVM’de Muş Milli Gençlik Derneği İl Temsilciliği’nin açılışını katılan Erbakan, “Milli Gençlik Derneği’nin yeni kurulan bir dernek olmasına rağmen 40 ile il temsilcisi atandı. 29 ilde bina açılışını gerçekleştirdik. Cenabı Allah Milli Gençlik Derneği Muş Temsilciliğinde davamıza, milletimize, ülkemize faydalı çalışmaların ve hizmetlerin yapılmasını nasip eylesin. Gençlerimizle, yeni nesillerimize inşallah faydalı projelerin hayata geçirilmesini Cenabı Allah nasip eylesin. Tabi Milli Gençlik Derneğimizin aslında çok önemli görevleri var. Bunların en önde gelen üç tanesinden biri de adı üzerinde milli ve manevi değerlerine bağlı şuurlu bir gençlik yetişmesi. Öte yandan ahlaki ve manevi yönden kaliteli nesiller yetişmesi noktasında Milli Gençlik Derneği’ne büyük bir görev düşüyor. Bir kez daha Muş’ta Milli Gençlik Derneğimizin hayırlı olmasını diliyorum. Kıymetli başkanımız Salih Süne’ye başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.
Açılışların ardından Erbakan, Yukarı Hal bölgesindeki esnafı ziyaret ederek bol kazançlar diledi.
Erbakan’a Genel Başkan Vekili Prof. Dr. Sacid Günbey, MKYK Yyesi Sadık Çat, Tanıtmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muhammed Fatih Müjdeci, Gençlik Derneği Genel Başkanı Ahmet Özvatan ve partililer eşlik etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Erbakan: “Muş partimizin kalesi olacak”
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Yorumlar (0)

Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yazın!

Bir Yorum Bırakın

Güvenlik Kodu

Yasal Uyarı: Haber sitemizde yayınlanan yorumların yasal sorumluluğu tamamen yorumu yapan yazara aittir. Hakaret içeren, kişisel hakları ihlal eden, argo, küfür, tehdit ve nefret söylemi barındıran veya yasalara aykırı olan yorumlar editoryal onay sürecinde doğrudan elenecektir.

Öne Çıkanlar

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

İletişim Başkanı Duran, şehit Savcı Mehmet Selim Kiraz’ı andı

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, 11 yıl önce görevinin başında terör örgütü tarafından şehit edilen Merhum Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz’ı andı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yaptığ

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya’dan İsrail’e idam yasası tepkisi

Almanya, Filistinlileri hedef alan idam yasasının İsrail Meclisi (Knesset) tarafından kabul edilmesinden büyük üzüntü duyulduğunu ve bunun onaylanmadığını bildirdi.Almanya Hükümet Sözcüsü Stefan Kornelius tarafından yapılan yazılı açıklamada, Alman Hüküme

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Bozbey’in gözaltına alınmasına CHP’den sert tepki "Halkın iradesi yok sayılamaz"

Bursa’da Mustafa Bozbey’in gözaltına alınmasının ardından, Cumhuriyet Halk Partisi Bursa İl Örgütü’nün çağrısıyla çok sayıda partili Bursa Büyükşehir Belediyesi binası önünde toplandı. Ellerinde pankartlarla belediye önüne gelen kalabalık, sloganlar eşliğ

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran’dan Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama ve ücret getiren yasa tasarısına onay

İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Boğazı’ndan geçişlere kısıtlama, riyal bazlı ücret uygulaması ve bazı ülkelere yönelik yasaklar öngören yasa tasarısını onayladı.İran Meclisi Milli Güvenlik ve Dış Politika Komisyonu, Hürmüz Bo

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

İsrail meclisi, askeri mahkemede ölümcül saldırılardan suçlu bulunan Filistinliler için idam cezasını içeren yasa tasarısını onayladı.

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini iddia etti

ABD Dışişleri Bakanı Marco Rubio, İran’daki savaşın sona ermesinin "aylar değil haftalar" süreceğini öne sürerek, "Bu operasyonun amacına ulaşmış olacağız ve bu aylar sürmeyecek. Bu birkaç haftalık bir mesele. Tam olarak kaç hafta süreceğini size söylemey

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriyeli lider eş-Şara: "Terörle mücadele en büyük önceliğimizdir"

Suriye Devlet Başkanı Ahmed eş-Şara, Almanya Başbakanı Friedrich Merz ile düzenlediği ortak basın toplantısında, "Terörle mücadele ve Captagon kaçakçılığı ağlarının tamamen çökertilmesi üzerinde çalıştığımız en büyük önceliğimizdir" dedi.Suriye Devlet Baş

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Başkan Çerçioğlu’na Aydınlıların desteği sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, "Seçmen Eğilimleri Araştırması" anketinde Aydınlıların yüzde 47,3’lük desteğini aldı.Özel bir araştırma şirketi tarafından "Bu Pazar Yerel Seçim olsa, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Özlem Çerçi

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
77
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
74
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
69
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
60
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
57
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
55
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
51
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
41
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
40
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
37
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
37
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
37
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
35
Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇ Natura Dünyasi Gençlerbi̇rli̇ği̇
34
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
33
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
32
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
30
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
30