Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
14:57 Sakarya’da uyuşturucu ve kaçakçılık operasyonları: 195 şüpheli yakalandı, 4...14:56 Shaanxi Blower Group, Hannover Messe 2024’e katıldı14:56 Devrilen LNG yüklü çekicideki gaz, 13 saatlik çalışmayla tahliye edilebildi14:55 Bitlis Eren Üniversitesi öğrencilerinden, Filistin için 10 günlük oturma ey...14:53 ERÜ’de ‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı14:53 Sürücülere yönelik dron destekli trafik ve hız kontrolü denetimi14:53 Sokak köpekleri mahalleliyi canından bezdirdi14:50 Gölbaşı’nda ata tohumları toprakla buluştu14:49 Doktorlar bildiri yayınladı: “Gazze’de yaşanan işgali ve soykırımı reddediy...14:48 Yalova’da AVM’deki avize alev alev yanarak düştü14:48 Kovada Gölü’nde 400 metre uzatma ağı yakalandı14:47 Münevver Karabulut’un babası, Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğraflarını yorum...14:47 Yetkilendirilmiş Yükümlü Sertifika belgesi olan firmalar bunlara dikkat14:47 Küçükçekmece’de 5 yaşındaki çocuğun düşerek hayatını kaybettiği çukur kapat...14:47 Diyarbakır’da 6 yıldır aranan firari hükümlü yakalandı14:46 Van YYÜ’de ‘İnnovan Fikir Maratonu’ düzenlendi14:46 Safari kazasında can pazarı: 12’si turist 15 yaralı14:45 Prof. Dr. Özden; Tarihi şahsiyetlerin mezarları gün yüzüne çıkarılmalı14:45 Başkan Altay: "Konya’yı Türkiye’nin en akıllı şehirlerinden birisi yapacağı...14:45 Gölbaşı ilçesinde tır şarampole girdi: 1 yaralı
Eğitim 06 Mart 2024 - 10:35 Yorum: 0

Yenimahalleli çocuklar şenlikte buluştu

Yenimahalle Belediyesi, ilçede çocuklar için unutulmaz bir şenlik düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen ve birbirinden renkli etkinliklerin yapıldığı “Çocuk Şenliği” çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı.

Yenimahalleli çocuklar şenlikte buluştu

Yenimahalle Belediyesi, ilçede çocuklar için unutulmaz bir şenlik düzenledi. Gazi Mustafa Kemal Atatürk Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen ve birbirinden renkli etkinliklerin yapıldığı “Çocuk Şenliği” çocuklara eğlenceli bir gün yaşattı.
Çocukların gönüllerince eğlendiği şenliğe Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar’ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Yaşar Neslihanoğlu, Erhan Aras ve aileler de katıldı.

Çocuklar doyasıya eğlendi
Çocuk Şenliği’nde ahşap boyama, çanta boyama, alçı boyama, çim adam yapımı gibi birbirinden renkli ve eğitici stantlar Yenimahalleli çocuklar için kuruldu.
Öte yandan palyaçolar eşliğinde çalınan müziklere dans ederek eşlik eden Yenimahalleli çocuklar, trambolin, tırmanma duvarı, mini golf, kaydırak ve zıp zıp oyunlarında enerjilerini atarken keyifli ikramlıklarla da şenlik coşkusunu doyasıya yaşadı.

Yatırımı çocuklara ve gençlere yapmaya devam edeceğiz
Şenlikte çocukları yalnız bırakmayan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Yenimahalle’de her şey çocuklarımız, gençlerimiz için. Yenimahalle’de her şey gelecek kuşakların birlik, beraberlik, kardeşlik içerisinde mutlu yaşaması için. Kreşler, gençlik merkezleri, kütüphaneler, etüt merkezleri, kültür-sanat merkezleri, havuzlar, spor tesisleri açıyoruz. Çocuklarımızın daha iyi yetişmesi, daha iyi eğitim alabilmesi ve soran sorgulayan, düşünen ve düşündüğünü ifade eden bireyler yetişsin diye var gücümüzle çalışıyoruz.Cumhuriyetin ilçesi Yenimahalle’de yatırımı çocuklara ve gençlere yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber