Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
01:23 Aranan şahıs motosikletli polislerden kaçamadı01:14 Okul çevresinde küçük çocuklara sigara satanlara operasyon01:05 Bakan Tunç: “Antalya’da bir kişinin otomobilin arkasına bağlanarak sürüklen...00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...
Spor 17 Şubat 2020 - 16:03 Yorum: 0

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan: "Hacettepespor’u yenmek istiyoruz"

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan 23. hafta mücadelesinde deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Çorum FK maçı ve çarşamba günü deplasmanda...

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan: 'Hacettepespor’u yenmek istiyoruz'

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan 23. hafta mücadelesinde deplasmanda 2-2 berabere kaldıkları Çorum FK maçı ve çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Hacettepespor maçlarına değindi.

Zonguldak Kömürpor Teknik Direktörü Serkan Afacan, Çorum FK karşısında 2-0 geriye düştüklerini ancak müthiş bir geri dönüş yakaladıklarını söyleyerek, kazanacakları maçta puan kaybettiklerini söyledi. Afacan ayrıca, çarşamba günü deplasmanda oynayacakları Hacettepespor maçını ne yapıp edip kazanacaklarını vurguladı.

"Galibiyeti kaçırdık"

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, galibiyeti kaçırdıklarını söyleyerek, "Çorum maçı bu sezonun en kötü maçlarından bir tanesiydi. 2-0 mağlubiyetle soyunma odasına girip ikinci yarıda müthiş bir geri dönüş yaşadık. Hatta Serhat'ın son dakikada direkten dönen bir topu var. 3-2 galip de gelebilirdik ama 2-2 berabere bitti. İnanın bir teknik adam buna sevinmeli fakat geri dönerken ben çok üzgündüm. Mutlak galibiyet için gitmiştik. Galip gelebileceğimiz bir maçtı. Fakat 2-2 ile şehrimize döndük. Hacettepespor'u ne yapıp edip yeneceğiz. Çarşamba günü Hacettepespor maçımız var. Genç ve koşan bir takım. Oradan galibiyetle şehrimize döneceğiz. Bir de bizleri Çorum'da destekleyen taraftarımıza çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"Her maç bizim için final"

Zonguldak Kömürspor Teknik Direktörü Serkan Afacan, her maçın kendileri için final olduğunu da belirterek, "Play-Off'tan tabii ki vazgeçmiş değiliz. Artık maç maç düşünmemiz lazım. Çünkü farklı skorlar alınmaya başlandı. Düşme potasında olan takımlar var yukarıya tutunmaya çalışan takımlar var. Ama bizim için her maç final. Her maçı kazanmak istiyoruz. Hedefimizden uzaklaşmış değiliz" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber