Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Eğitim 28 Ocak 2023 - 16:33 Yorum: 0

Zonguldak’ta 31 bin 383 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti verilecek

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü ikinci yarıyıl sonrası 6 Şubat'ta eğitim öğretimin başlaması ile il genelinde 31 bin 383 öğrenciye ücretsiz...

Zonguldak’ta 31 bin 383 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti verilecek

Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürlüğü ikinci yarıyıl sonrası 6 Şubat'ta eğitim öğretimin başlaması ile il genelinde 31 bin 383 öğrenciye ücretsiz yemek hizmeti verilmesi için hazırlıkları tamamladı.

Birinci dönem yemek hizmeti verilen öğrenci sayısı 18 bin 402 iken ikinci dönemde verilecek yemek hizmeti artırılarak taşımalı öğrencilerle birlikte okulöncesi öğrencilerinin tamamını kapsayacak şekilde ücretsiz yemek hizmeti verilecek. İl Millî Eğitim Müdürü Züleyha Aldoğan, "6 Şubat 2023 Pazartesi günü başlayacak olan ikinci dönemden itibaren okul öncesi eğitimdeki tüm okullarımızda anasınıfları dahil okul öncesi öğrencilerimize ücretsiz yemek verilecek, taşımalı eğitimden yararlanan öğrencilerimizin devam ettiği ve pansiyonu bulunan okullardaki tüm öğrencilerimizde ücretsiz yemek imkânından yararlanacaklar. İlimiz genelinde taşımalı öğrencilerimizle birlikte okul öncesi eğitimde anaokulları ve ana sınıflarında eğitime devam eden öğrencilerle birlikte 31 bin 383 öğrencimiz ücretsiz yemek hizmetinden yararlanacak. Yemek üretimi yaparak okullarımızda öğrencilerimize ücretsiz yemek hizmeti sağlayan meslek liselerimiz, öğretmenevlerimiz, halk eğitimi merkezlerimiz 6 Şubat Pazartesi günü en kaliteli yemek hizmetini verebilmek için tüm hazırlıkları tamamladılar.6 Şubat Pazartesi günü, dahil edilen tüm öğrencilerimiz yemek hizmetinden faydalanacaklar" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber