Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 19 Eylül 2016 - 14:53 Yorum: 0

19 Eylül Gaziler Günü

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Vali Vekili Ercan Öter, Garnizon Komutanı Albay Turgay Yorulmaz, Belediye Başkanı Feyat Asya, kamu kurum amirleri,...

19 Eylül Gaziler Günü

MUŞ (İHA) – Muş'ta 19 Eylül Gaziler Günü törenle kutlandı.

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Vali Vekili Ercan Öter, Garnizon Komutanı Albay Turgay Yorulmaz, Belediye Başkanı Feyat Asya, kamu kurum amirleri, gaziler ve şehit yakınları katıldı. Çelenk sunma töreniyle başlayan etkinlik, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Törende günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yapan Jandarma Üsteğmen Yener Önder, Türk milletinin her ferdi yaşadığı hayatın, geçmişteki sıkıntılar ve acılar üzerine kurulu olduğunu bildiğini söyledi. Bu nedenle gazilerin ve şehitlerin, halkımızın gönlündeki yerinin emsalsiz ve tartışmasız olduğunu ifade eden Üsteğmen Yener Önder, "Ülkemiz toprakları, bulunduğu bölge ve stratejik konum nedeniyle daima düşmanların hedefi haline gelmiştir. Tarih boyunca hür ve bağımsız olarak yaşamış yüce Türk milleti, canından aziz bildiği kutsal vatan topraklarını hedef alan her saldırıyı binlerce şehit verme ve gazi olma pahasına korumasını bilmiştir" dedi.

Buradaki programın ardından, gaziler onuruna yemek programı düzenlendi.

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü

19 Eylül Gaziler Günü

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber