Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 30 Mart 2014 - 22:43 Yorum: 0

2014 Yerel seçim sonuçları

AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır, Erzincan’da belediye başkanlığını adayları Cemalettin Başsoy'un kazandığını bildirdi

2014 Yerel seçim sonuçları

ERZİNCAN (AA) - AK Parti Erzincan İl Başkanı Burhan Çakır,  Erzincan’da belediye başkanlığını adayları Cemalettin Başsoy'un kazandığını bildirdi

Çakır, AA muhabirine yaptığı açıklamada, resmi olmayan sonuçlara göre adayları Başsoy'un belediye başkanlığına seçildiğini belirterek, "İlimizde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti 28 bin 452, MHP 15 bin 850, CHP ise 6 bin 400 oy aldı. Seçimlerin şehrimize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi.

- Cemalettin Başsoy'un öz geçmişi

Cemalettin Başsoy, 1959 yılında Erzincan'ın Refahiye ilçesinde doğdu. Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi'ni bitiren Başsoy, emekli olduktan sonra şehrin büyük mahallelerinden biri olan Mengüceli'de muhtarlık yaptı. AK Parti Merkez İlçe Başkanlığı ve İl Başkanlığı görevlerinde de bulunan Başsoy, evli ve 3 çocuk babasıdır.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber