MENÜ

2014 yerel seçimleri, Hedeflerimize ulaşmamız açısından önemli

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından AK Parti Doğanşehir İlçe Danışma Toplantısı Yapıldı.

Yayınlanma: 05 Mart 2013 13:43
2014 yerel seçimleri, Hedeflerimize ulaşmamız açısından önemli

MALATYA GÜNCEL - AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından AK Parti Doğanşehir İlçe Danışma toplantısına, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, İl Başkan Yardımcısı G.İsmet Yılmaz, İl Genel Meclis Üyesi Abdurrahman Doğan , Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram, Sürgü Belediye Başkanı Faruk Taşdemir, Polatlı Belediye Başkanı Hasan Orman ve partililerin katılımı ile aylık istişare ve değerlendirme toplantısı yapıldı.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, konuşmasında Doğanşehir belediyesinin AK Parti tarafından kazanılması gerektiğine vurgu yaparak, ‘2002 yılında iktidara geldiğimizde Türkiye’de durum içler açısıydı. Her şey başını almış gidiyordu.

28 Şubat’ın seneyi devriyesini yaşadık. Biz iktidara geldiğimiz dönemde üzerinden 5 yıl geçmişti. O dönemde meşru olan bir hükümet alaşağı edilmiş, halkın iradesi hiçe sayılmış, kendilerinde var olmayan bir gücü, erki alıp kullandılar.

Ülkeyi devraldığımız gün ekonomi hangi noktadaydı merkez bankası yerlere sürünüyordu enflasyon başını almış gidiyordu, ihracat ithalatta dengesizlik vardı, kurumlar savaş halindeydi, bankalar zarar adı altında bütün yükü milletin üstüne yıkıyorlardı, gelirimizin büyük çoğunluğunu ancak faizlere veriyorduk. AK Parti iktidara geldiğinde bu kötü gidişatın seyrini değiştirdi.

Yolu olmayan köy bırakmadık, kanalizasyon noktasında ciddi mesafeler kat ettik. Duble yollarla hem Türkiye’de hem de ilimizde ciddi yatırımlar yaptık. Doğanşehir çıkmaz sokakken Sürgü tarafındaki giriş ile doğu tarafındaki çıkışı birleştirdik. Yine Doğanşehir’e göletlerle, kanallarla, sulamalarla ciddi çalışmalarımız oldu.

Vatandaşımızın sandıktaki iradesine saygı göstermek zorundayız. Doğanşehir merkezde halkımız belediyeyi bize vermedi. Bunun muhasebesini elbette ki biz kendimiz yaparız. Bir önceki seçimde aldığımız belediyeyi alamadıysak bunun sorumlusu bizleriz. 6 beldenin tamamını AK Parti almışken merkezde kaybetmişsek, bunun muhasebesini ciddi bir şekilde yapılmalıdır. Önümüzdeki seçimlerde ne yapıp edip vatandaşımızın güvenini tekrardan kazanmamız lazım’ ifadelerini kullandı.

AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, 2014 yerel seçimlerinin önemine değinerek, konuşmasında ‘2014 Yerel Seçimleri ve ardından gelecek olan cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler bizim için çok önemli. Bizim 2023 Hedeflerine ulaşmamız bakımından çok önemli. İnşallah biz de Malatya teşkilatı olarak bu seçimlerin tümünden büyük zaferlerle çıkar, hedeflediğimiz vizyon doğrultusunda davamıza destek oluruz.

Bizler bir aile bireyleri gibi birbirimize inanarak ve güvenerek yola çıkmamız lazım. Büyük fotoğrafa bakıp, Doğanşehir belediyesini sadece almak için değil, büyük bir oranla almak için çalışmalıyız. Bu vesile ile hem Malatya’da hem de Türkiye’de oy oranlarımızı yükseltmemiz lazım. Bunu yapacak olan kadrolar da sizlersiniz, bizleriz. Halk ile irtibatı koparmadan, halkın sesine kulak vererek , halkla bütünleşerek yapacak olan sizlersiniz’ ifadelerini kullandı.

Doğanşehir İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğu, konuşmasında teşkilatına birlik ve beraberlik mesajı vererek, 2014 yerel seçimlerinin Doğanşehir için öneminden ve seçim çalışmalarından bahsetti.

ETİKETLER: AK Parti Malatya İl Başkanı Av. Bülent Tüfenkci, Malatya, Murat Kavuncuoğlu, Erkenek Belediye Başkanı Mehmet Bayram,
KAYNAK:

İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Başkanı Trump ile telefonda görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Başkanı Donald Trump ile telefonda görüştü. Görüşmede, Türkiye-ABD ikili ilişkileri, Suriye’deki son durum, Gazze Barış Kurulu çalışmaları, bölgesel ve küresel gelişmeler ele alındı.Cu

Bakan Göktaş: "İBB’nin yasal olmayan ‘kreşlerinde’, başka çocukların da mağdur edildiği bilinmektedir"

Bakan Göktaş: "İBB’nin yasal olmayan ‘kreşlerinde’, başka çocukların da mağdur edildiği bilinmektedir"

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, "İBB’ye ait ruhsatsız ‘çocuk etkinlik merkezinde’ istismar ve şiddete maruz kaldığına dair iddialar bizleri kahretmiştir. Söz konusu iddialar bakanlığımıza intikal etmiştir" dedi.Aile ve Sosyal Hizme

BM Basra Körfezi’ndeki askeri yığılmadan endişeli

BM Basra Körfezi’ndeki askeri yığılmadan endişeli

Birleşmiş Milletler (BM) Genel Sekreter Antonio Guterres’in Sözcüsü Stephane Dujarric, Basra Körfezi’ndeki askeri yığılmadan endişeli olduklarını ifade etti.BM Genel Sekreter Antonio Guterres’in Sözcüsü Stephane Dujarric, günlük basın toplantısında, Orta

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: "Türk Telekom’un özel şirketlere devredileceği iddiaları dezenformasyon içermektedir"

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi: "Türk Telekom’un özel şirketlere devredileceği iddiaları dezenformasyon içermektedir"

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, "Türk Telekom’un hizmetlerinin özel şirketlere devredileceği ve bu durumun kamu zararına yol açacağı" yönündeki iddiaların dezenformasyon içerdiğini açıkladı.Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele

Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Fransız mevkidaşı Mandon ile görüştü

Genelkurmay Başkanı Bayraktaroğlu, Fransız mevkidaşı Mandon ile görüştü

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu, Fransa Genelkurmay Başkanı Orgeneral Fabien Mandon ile telefonda görüştü.Genelkurmay Başkanı Orgeneral Bayraktaroğlu, Fransa Genelkurmay Başkanı Orgeneral Mandon ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Gör

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu ve beraberindeki heyetle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu ve beraberindeki heyetle bir araya geldi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Bola Ahmed Tinubu ve beraberindeki heyetle bir araya geldi.Cumhurbaşkanı Erdoğan, Nijerya Cumhurbaşkanı Tinubu ve beraberindeki heyetle Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde görüşme gerçekleştirdi. Görüşme

Manisa’daki kamu binalarına GES kurulacak

Manisa’daki kamu binalarına GES kurulacak

AK Parti Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu, Manisa’nın ilçelerinde yer alan okul, yurt ve hastanelere Güneş Enerji Sistemleri (GES) kurulacağını açıkladı.Kamu binalarında temiz enerji döneminin başladığını belirten Yenişehir

Söke Şehir Lokantası vatandaşların yeni buluşma noktası olacak

Söke Şehir Lokantası vatandaşların yeni buluşma noktası olacak

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile Söke Belediyesi’nin ortak projesi olarak hayata geçirilen Söke Şehir Lokantası, kısa sürede vatandaşların yoğun ilgisini çekti.Şehir merkezinde, Bedesten Çarşı’nın zemin katında hizmet veren lokanta; 4 çeşit sıcak yemeği 75

Süper Lig Puan Durumu

Takım Puan
Galatasaray A.ş. Galatasaray A.ş.
46
Fenerbahçe A.ş. Fenerbahçe A.ş.
43
Trabzonspor A.ş. Trabzonspor A.ş.
41
Göztepe A.ş. Göztepe A.ş.
36
Beşi̇ktaş A.ş. Beşi̇ktaş A.ş.
33
Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü Rams Başakşehi̇r Futbol Kulübü
29
Samsunspor A.ş. Samsunspor A.ş.
27
Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş. Gazi̇antep Futbol Kulübü A.ş.
25
Kocaeli̇spor Kocaeli̇spor
24
Corendon Alanyaspor Corendon Alanyaspor
22
Gençlerbi̇rli̇ği̇ Gençlerbi̇rli̇ği̇
19
Çaykur Ri̇zespor A.ş. Çaykur Ri̇zespor A.ş.
19
Tümosan Konyaspor Tümosan Konyaspor
19
Hesap.com Antalyaspor Hesap.com Antalyaspor
19
Kasimpaşa A.ş. Kasimpaşa A.ş.
16
İkas Eyüpspor İkas Eyüpspor
15
Zecorner Kayseri̇spor Zecorner Kayseri̇spor
15
Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük Misirli.com.tr Fati̇h Karagümrük
9