Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 25 Mart 2015 - 15:23 Yorum: 0

Ağrı'da "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konferansı

AĞRI (AA) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konferansı düzenledi.Nezehat Çeçen Konferans Salonu'nda Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen...

Ağrı'da 'İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy' konferansı

AĞRI (AA) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesinde "İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy" konferansı düzenledi.

Nezehat Çeçen Konferans Salonu'nda Sürekli Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen konferansa, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Ünal, Yazarlar Birliği Vakfı Başkanı Mehmet Doğan, akademisyenler, idari personel ve öğrenciler katıldı.

Aslan, yaptığı konuşmada, Mehmet Akif Ersoy'u ve Çanakkale şehitlerini rahmetle andığını söyledi.

Şehitler sayesinde ülkede huzur içinde yaşandığını ifade eden Aslan, şöyle konuştu:

"Allah bir daha bu millet o günleri yaşatmasın. Bu millet çok büyük badirelerden geçerek bugüne geldi. Dini, dili, ırkı, rengi ne olursa olsun bu topraklarda birlik içerisinde yaşamayı bildi. Toplumlar, geçmişleriyle vardır. Geçmişi yoksa geleceği de olamaz. Gençler geçmişini unutursa geleceği inşa edemez. Bu memlekette yaşayan herkesin, birlik içinde nasıl yaşanır bunun formülünü bulup ona göre yaşaması lazım. Bize düşen, Akif ve O'nun gibi ülkemize hizmet etmiş büyüklerimizi tanımaktır. Bu nedenle bu tür konferansların bize kazanç sağlayacağına inanıyorum."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber