Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 16 Aralık 2017 - 10:23 Yorum: 0

Ağrı’da kırağı tutan ağaçlar büyüledi

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Ağrı'da ağaçlar kırağı tutarken, ortaya çıkan doyumsuz manzara karşısında fotoğraf tutkunları bol bol fotoğraf...

Ağrı’da kırağı tutan ağaçlar büyüledi

Sibirya soğuklarının etkili olduğu Ağrı'da ağaçlar kırağı tutarken, ortaya çıkan doyumsuz manzara karşısında fotoğraf tutkunları bol bol fotoğraf çektiler.

Ağrı'da günlerdir etkili olan soğuk hava ve sis günlük yaşamı olumsuz etkiliyor. Kentte özellikle gece etkili olan sis yerini sabah saatlerinde soğuk havaya bırakıyor. Ağaçlarda oluşan kırağı nedeniyle doyumsuz bir manzara ortaya çıkıyor. Adeta renk cümbüşlerinin ortaya çıktığı manzara vatandaşlara doyumsuz bir keyif sunuyor. Kentin her tarafında ağaçların kırağı tuttuğu görülürken, özelikle ağaçların fazla olduğu yerlerde birbirini tamamlayan yeşil ve beyaz renkler ortaya bir tablo görünümü sunuyor. Öte yandan fotoğraf tutkunu vatandaşlar sabahın erken saatlerinde evlerinden dışarı çıkarak anı ölümsüzleştirmek için çok sayıda fotoğraf çektiler.

Vatandaşlar, Ağrı'da havaların çok soğuk olduğunu ancak kırağı nedeniyle ağaçlarda oluşan manzaranın çok güzel görüntüler ortaya çıkardığını söylediler. Ağaçların kırağı nedeniyle tablo görünümünü kazandığını belirten vatandaşlar, daha güzel fotoğraflar çekmek için çaba sarf ettiklerini ifade etiler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber