Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Siyaset 17 Şubat 2019 - 11:53 Yorum: 0

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Ulusoy: “Bu zulmet, bu eziyet, bu hezimet 31 Mart’ta son bulmalı”

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Avcılar'da belediyeciliğin iyi bir şekilde yönetilmediğini ifade ederek, "Artık bu makus talih,...

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Ulusoy: “Bu zulmet, bu eziyet, bu hezimet 31 Mart’ta son bulmalı”

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Avcılar'da belediyeciliğin iyi bir şekilde yönetilmediğini ifade ederek, "Artık bu makus talih, bu zulmet, bu eziyet, bu hezimet 31 Mart'ta son bulmalı" dedi.

AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Dr. İbrahim Ulusoy, Avrupa Yakası Muşlular Kültür ve Dayanışma Derneği'nde vatandaşlar ile kahvaltılı programda bir araya geldi. Tek tek vatandaşlar ile selamlaşan Ulusoy, programda bir konuşma gerçekleştirdi. Ulusoy, belediyecilikte hizmet konusunun önemine değinerek, "Yol ulvi bir yol. "İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır" diye buyruluyor ya Hadis-i Şerif'te. Yol ulvi bir yol. Çünkü sizlerden kaynaklanıyor. Yol mukaddes bir yol, Avcılar'ın sizler gibi kıymetli beyefendilerine kıymetli hanımefendileri, kıymetli genç kardeşlerime ve kıymetli çocuklarımıza hizmet etmenin yolu. Hizmete aday olmak bunun için önemlidir. Tevazu ile samimiyet ile gayretle çalışıyoruz. Çünkü memleket işi gönül işidir. Çünkü önce millet önce memleket diyoruz" dedi.

"Bu zulmet, bu eziyet, bu hezimet 31 Mart'ta son bulmalı"

Avcılar Belediyesi'nin iyi bir şekilde yönetilemediğini ve hizmetin olmadığını söyleyen Ulusoy, "Hiçbir şey yapmamış. Şimdi de, yok büyükşehir destek vermedi yok hükümet destek vermedi. Sana iktidar hakkını millet vermiş. Al sen yönet demişler, 20 yıldır da size bu hakkı vermiş. Artık bu makus talih, bu zulmet, bu eziyet, bu hezimet 31 Mart'ta son bulmalı. 1 Nisan'da Avcılar için yeni ufuklara açılmanın yeni başlangıçları yaşamanın, marka bir kent olmanın miladi olacaktır" diye konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber