Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 26 Mart 2015 - 16:03 Yorum: 0

Amasya Belediyesi 500 fidanı toprakla buluşturdu

AMASYA (AA) - Amasya Belediyesi, Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, 500 fidanı toprakla buluşturdu.Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, Helvacı Mahallesi'nde düzenlenen fidan...

Amasya Belediyesi 500 fidanı toprakla buluşturdu

AMASYA (AA) - Amasya Belediyesi, Dünya Ormancılık Günü dolayısıyla, 500 fidanı toprakla buluşturdu.

Amasya Belediye Başkan Yardımcısı Cengiz Erdem, Helvacı Mahallesi'nde düzenlenen fidan dikim töreninde yaptığı konuşmada,  il merkezi ve çevresinde yeşil alan azlığını gidermek için çalıştıklarını söyledi.

Bir ağacın bir can olduğuna inandıklarını ifade eden Erdem, ''Amasya'nın bütün alanlarda ağaç sayısının artması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Elbette bir ağacın olmadığı dağlarımız, tepelerimizin kalmaması gerekir. Biz  Amasya'yı yeşillendirmek, güzelleştirmek ve yeşil oranını arttırmak için elimizden gelen bütün gayreti gösterme sorumluluğu içindeyiz" dedi.

Konuşmaların ardından, Erdem ve  ilkokul öğrencileri 500 fidanı toprakla buluşturdu.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber