Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 24 Mart 2015 - 16:33 Yorum: 0

Amasya'da otobüs şoförlerine eğitim

AMASYA (AA) - Amasya Üniversitesi, Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Amasya Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliği ile düzenlenen “Etkili İletişim ve İş Yaşamında Profesyonellik...

Amasya'da otobüs şoförlerine eğitim

AMASYA (AA) - Amasya Üniversitesi, Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Amasya Şoförler ve Otomobilciler Odası işbirliği ile düzenlenen “Etkili İletişim ve İş Yaşamında Profesyonellik Eğitimi” programını başarıyla tamamlayan otobüs şoförlerine sertifikaları verildi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Toplantı Salonu'nda gerçekleşen programa, Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Belediye Başkanı Cafer Özdemir, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Metin Orbay, Amasya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı İsa Köse, Amasya Şoförler ve Otomobilciler Başkanı Mürsel Çapkın ve kursiyerler katıldı. 

Çomaktekin, yaptığı konuşmada, toplu taşıma araçlarını canlı mahallelere benzettiğini ve  otobüslerin toplumun kültürünü en iyi şekilde yansıtan yerler olduğunu söyledi.

Otobüs şoförlerinin aldığı terbiyeyle otobüste bulunan insanlara nasıl muamele edeceğini iyi bir şekilde bildiğini belirten Çomaktekin, şunları dile getirdi:

''Her meslekte olduğu gibi yanlış davranan, konuşma adabını bilmeyen, kılık kıyafetine dikkat etmeyen insanlar çıkabilir. Ama bunlar bütün camiayı temsil etmezler. Bu eğitimlerle kaliteyi daha çok arttırıp, insanlarımızın huzur ve güvenle toplu taşıma araçlarını tercih etmelerini hedefliyoruz. Amasya Üniversitemiz, Şoförler Odasıyla beraber güzel bir çalışma yürüttüler, iyi düşünülen bir proje. Önemli kamusal ve toplumsal hizmet sunan şoför kardeşlerimize de sunmuş oldukları bu güzel hizmetten ve hizmetlerini yürütürken gösterecekleri hassasiyetten ötürü teşekkür ediyorum."

Köse ise projenin,  Amasyalıların rahat ve huzurlu bir şekilde toplu taşıma hizmetlerinden yararlanmalarını sağlamaya yönelik olduğunu, verilen eğitimlerle şoförlerin vatandaşlarla kurdukları iletişimin olumlu yönde değişeceğini ifade etti.

Konuşmalardan sonra, kursu başarıyla tamamlayan şoförlere, Vali Çomaktekin ve protokol üyeleri tarafından sertifikaları verildi.

ETİKETLER: Amasya
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber