Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 23 Mayıs 2015 - 07:13 Yorum: 0

Ankara Malatyalılar Derneği Resim Kursu Resim Sergisi

Ankara Malatyalılar Derneği Resim Kursu Resim Sergisi, Ankara Barosu Eğitim ve Kültür Merkezi Atilla Sav Sanat Galerisinde açıldı.

Ankara Malatyalılar Derneği Resim Kursu Resim Sergisi

ANKARA - Ankara Malatyalılar Derneği Resim Kursu Resim Sergisi, 22 Mayıs 2015 Cuma günü 00 Ankara Barosu Eğitim ve Kültür Merkezi Atilla Sav Sanat Galerisinde açıldı.

Süleyman Bilgili’nin sunumu ile açılan sergide kurdeleyi dernek başkanı Battal Yıldız ile kurs öğretmeni Tuğba Yanık Barlas birlikte kestiler. Açılışa Ankara’da bulunan Malatyalı derneklerin yöneticileri, Malatyalılar ve sanatseverler katıldılar. İsmet İnönü’nün kızı Özden Toker adına da danışmanı katıldı.

Başkan Battal Yıldız konuşmasında kurs öğretmenine, kursiyerlere, dernek müdürü Yusuf Gül’e, dernek yönetimine ve sergiyi onurlandıran konuklara teşekkür etti.

Çankaya Halk Eğitim Başkanlığı kurs öğretmeni Tuğba Yanık Barlas, “Kursiyerlerin çalışmalarını takdir ettim, güzel yapıtlar ortaya çıkardılar. Yeni dönemde de kurslar açılacak ve başka kişilerin de katılmalarının sağlanmasını istiyorum.  Malatyalılar Derneğine teşekkür ediyorum” dedi.
Ankara Malatyalılar Derneği Müdürü Yusuf Gül, 2014-2015 kurs döneminde Halk Oyunları Kursu, Bağlama Kursu, Resim Kursu, İngilizce Kursu, Ahşap Boyama Kursu ve Koro Çalışması etkinliklerini düzenlediklerini belirterek; “Etkinliklere katılımın oldukça yoğun olduğuna, kurslara ilgiye ve dayanışmaya tanık olduk. Sergimizi bugün burada açtık ve gelecek dönemlerde hemşerilerimizin ve Ankara’da bulunup da ilgi duyanların katılımını; hemşerilerimizi, Ankara’da bulunanları derneğimize ve etkinliklerimize de bekliyoruz dedi.  

Ankara Malatyalılar Derneği Öğrenci komisyonu Başkanı Neriman Toper öğrenciler adına, Hülya Kızıltuğ kursiyerler adına kurs öğretmeni Tuğba Yanık Barlas’a çiçek sundular.

Ekim ayından buyana Ankara Malatyalılar Derneği, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı, No: 114/1 adresinde süren kurs etkinliğinde 9 kursiyerin yapıtının sergilendiği sergi 22, 23 ve 24 Mayıs 2015 günlerinde 10.00-19.00 saatleri arasında açık olacak.
 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber