Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Mart 2015 - 13:38 Yorum: 0

Antalya'daki şiddetli yağış

Elmalı ilçesine bağlı 16 mahalledeki yaklaşık 80 bin dönüm alanda yaşanan su baskınlarına ilişkin hasar tespit çalışmaları sürüyor- DSİ 13. Bölge Müdürü Özgür: "Elmalı Yuva Mahellesi'nde meydana gelen taşkından olumsuz etkilenen alanları ekibimizle yerind

Antalya'daki şiddetli yağış

ANTALYA (AA) - Elmalı ilçesine bağlı 16 mahalledeki yaklaşık 80 bin dönüm alanda yaşanan su baskınlarına ilişkin hasar tespit çalışması yapılıyor.

Devlet Su İşleri (DSİ) 13. Bölge Müdürü Turkay Özgür, yardımcısı Tuncay Aykan ve şube müdürleri ile Çukurelma, Çobanisa, Yuva, Eskihisar mahallelerinde ve taşkından etkilenen tarım arazilerinde incelemede bulundu.

Vatandaşlar ve muhtarlarla bir araya gelen Özgür, Gümüşkaya Göleti ve Türkmentepe Barajı'nda planlanan çalışmayla söz konusu bölgedeki taşkın sorununu çözmeyi hedeflediklerini belirtti.

132. Şube Müdürlüğüne bağlı personelin 27 Mart'tan bu yana çalışma yaptığına dikkati çeken Özgür, şunları kaydetti:

"Yuva Mahallesi'nde meydana gelen taşkından olumsuz etkilenen alanları ekibimizle yerinde inceleyerek, yapılması gerekenleri etüt ettik. Bölgemiz yoğun yağış alıyor. Bu yüzden bizler gibi vatandaşlarımızın da her zaman tedbirli davranmaları ve taşkınlara karşı gerekli önlemleri almaları gerekmektedir. Sorumlukluk alanlarımızdaki derelerde vatandaşlarımızla iş birliği yaparak, taşkın önleme çalışmalarını planlıyor ve uygulamaya koyuyoruz. İnşallah, bu bölgede de gerekli çalışmaları en kısa zamanda yaparak, vatandaşlarımızın istifadesine sunacağız."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber