Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 14 Mart 2015 - 10:28 Yorum: 0

Araban'da laleler açtı

GAZİANTEP (AA) - Araban Belediyesi'nin, belediye parkına diktiği lale soğanları çiçek açtı.  Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, gazetecilere, iki sosyal tesis, üç yapay süs havuzu,...

Araban'da laleler açtı

GAZİANTEP (AA) - Araban Belediyesi'nin, belediye parkına diktiği lale soğanları çiçek açtı.  

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, gazetecilere, iki sosyal tesis, üç yapay süs havuzu, bir çocuk oyun grubu, bir yetişkin ve çocuklar için jimnastik grubu, yürüyüş parkuru ve yüzlerce ağaç ve çiçek bulunan belediye parkına, ocak ayında 4 bin lale soğanı diktiklerini belirtti.

Lalenin tarihte önemli bir figür olduğunu ifade eden Özdemir, "Tarihimizde özel yeri ve anlamı olan lalenin ilçemizi de süslemesi için çalışma yaptık. Diktiğimiz lalelerin açmasıyla ayrı bir güzelliğe bürünen parkımızda ilkbaharı karşılayacağız" dedi.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber