Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 17 Mart 2015 - 11:48 Yorum: 0

Asya'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

MUŞ (AA ) - Belediye Başkanı Feyat Asya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Mesajında, Çanakkale Savaşı'nın dünya...

Asya'dan 18 Mart Çanakkale Zaferi mesajı

MUŞ (AA ) - Belediye Başkanı Feyat Asya, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında, Çanakkale Savaşı'nın dünya tarihinde eşi görülmemiş bir savaş olduğunu vurgulayan Asya, türlü sıkıntılar içindeki bir milletin çağın en güçlü devlet ve silahlarına karşı koyması ve dayanmasının gerçek bir destan olduğunu söyledi. 

Asya, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"Bu teknoloji ile inancın savaşı, milletin var olma kavgası, kaygısıdır. Bu milletin esir edilemeyeceğinin anlaşılması, bağımsızlık duygusu, yedi düvele karşı azmidir. Çanakkale, Kurtuluş Savaşı'nda, bu millete güvenilmesi gerektiğinin ispatıdır. Öyle bir savaş ki dünya tarihinde eşi görülmemiştir. Çanakkale yokluklar içinde bir vatan müdafaasının, bir milletin nasıl şahlandıracağının eşsiz ispatıdır. Çanakkale Savaşları bir son değil, bir başlangıç oldu. Çanakkale'de dostumuz kim, düşmanımız kim onu gördük. Ama buna rağmen savaşta bile insanlığımızı unutmadık."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber