Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Türkiye 25 Eylül 2017 - 14:38 Yorum: 0

Atça hal tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atça Hal Tesisi'nin temelini düzenlenen törenle attı.

Atça hal tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Atça Hal Tesisi'nin temelini düzenlenen törenle attı. Temel atma törenine, ilçe belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, üreticiler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"Sultanhisar'a toplam 21 milyon TL yatırım"

Temel atma töreninde konuşan Başkan Çerçioğlu, Sultanhisar'da olmanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, "2014 yerel seçimlerinde sizlere ne söz verdiysek yapıyoruz. Hizmet kervanımız her geçen gün büyüyor. Biz Aydın'ı ortak akılla yönetiyoruz. Millet hizmet ister, biz yaparız. Bugüne kadar Sultanhisar'a 21 milyon TL yatırım gerçekleştirdik" dedi.

"Bizim işimiz Aydın, gücümüz Aydın"

Başkan Çerçioğlu, Aydın'ın her noktasına hizmet götürdüklerini belirterek, "Bizim işimiz Aydın, gücümüz Aydın. Siz isteyeceksiniz, biz yapacağız. Sizin için çalışmaya devam edeceğiz. Aydın'ın her noktasında yatırım ve hizmetlerimiz sürecek" dedi.

Çerçioğlu müjdeler verdi

Atça Hal Tesisi Temel Atma töreninde Başkan Çerçioğlu, Atçalılara müjdeler verdi. Çerçioğlu, " Buradan sizlere müjdeler vermek istiyorum. Bazıları buraya Turist Ömer gibi gelir gider. Biz hizmet ederiz. Biz çok fazla konuşmayı bilmeyiz, fakat hizmet denilince bizim üstümüze yoktur. Bir ay içerisinde iki tane futbol sahası, yüzme havuzu, düğün salonu, sosyal tesislerin temelini atmak için tekrar buraya geleceğiz. Bunların yanında Kavaklı Köy Pazarını yakın zamanda açacağız. Atça bugüne kadar almadığı yatırımları bizimle birlikte aldı" sözleri vatandaşlar ve üreticilerden büyük alkış aldı.

Konuşmaların ardından Atça Hal Tesisi açılış kurdelesi Başkan Çerçioğlu ve beraberindekiler tarafından kesildi.

Atça hal tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı

Atça hal tesisinin temeli düzenlenen törenle atıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber