Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 18 Ocak 2021 - 13:23 Yorum: 0

Balıkesir’de 8 aranan şahıs yakalandı

Balıkesir'de polis ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 8 kişiyi gözaltına aldı.

Balıkesir’de 8 aranan şahıs yakalandı

Balıkesir'de polis ekipleri il genelinde yaptıkları asayiş uygulamalarında çeşitli suçlardan aranan 8 kişiyi gözaltına aldı. Yakalanan şahısların aramalarında 3 ateşli silah ve bu silahlara ait 7 fişek ele geçirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerince İl genelinde genel güvenliği ve asayişi sağlamak amacıyla il merkezi, Ayvalık, Burhaniye, Edremit, Gömeç ve Gönen'de yapılan çalışmalarda ve yapılan aramalarda; 8 aranan şahıs yakalanırken, 1 adet ruhsatsız ateşli silah ve bu silaha ait 2 adet fişek ve 2 adet ruhsatsız tüfek ve bu tüfeklere ait 5 adet kartuş ele geçirildi.

Balıkesir’de 8 aranan şahıs yakalandı

Balıkesir’de 8 aranan şahıs yakalandı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber