Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 11:33 Yorum: 0

Balıklıgöl kışın bir başka güzel

Hz. İbrahim'in doğduğu ve dönemin hükümdarı Nemrut tarafından ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen Şanlıurfa'daki Balıklıgöl Yerleşkesi, kentin en önemli turizm merkezleri arasında yer alıyor

Balıklıgöl kışın bir başka güzel

ŞANLIURFA (AA) - Şanlıurfa'daki Balıklıgöl Yerleşkesi, ziyaretçilerden her mevsim ilgi görüyor.

Hz. İbrahim'in doğduğu ve dönemin hükümdarı Nemrut tarafından ateşe atıldığı yer olarak rivayet edilen Balıklıgöl Yerleşkesi, kentin en önemli turizm merkezleri arasında yer alıyor. Her mevsim farklı bir güzelliğe bürünen yerleşke, kente gelen ziyaretçilerin en fazla vakit geçirdiği mekanların başında geliyor.

Hafta sonları yoğunluğun artığı yerleşkeyi gezen ziyaretçiler, dünyanın en büyük doğal akvaryumu olarak nitelendirilen Balıklıgöl'de hatıra fotoğrafı çektirerek, balıklara yem atıyor, Hz. İbrahim'in doğduğu rivayet edilen mağarada dua ediyor.

 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber