Seyran Park
Refah Partisi
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Sami Er
Yerel 17 Nisan 2022 - 16:38 Yorum: 0

Başkan Çelik yetimlerle aynı sofrada buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Dünya Yetimler Günü nedeni ile Tarihi Kurşunlu Han'da yetim çocuklarla birlikte iftar yaptı.

Başkan Çelik yetimlerle aynı sofrada buluştu

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Dünya Yetimler Günü nedeni ile Tarihi Kurşunlu Han'da yetim çocuklarla birlikte iftar yaptı.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, her yıl Ramazan ayının 15'inci günü kutlanan Dünya Yetimler Günü nedeni ile Kurşunlu Han'da kurulan Kardeşlik Sofrasında yetimlerle iftarını açtı. İftar programına Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Şehzadeler İlçe Müftüsü Ramazan Sancak ile sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Kurşunlu Han'da düzenlenen iftar programında yetimlerle bir araya gelen Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, yetim çocukları tek tek ziyaret ederek, çocuklara hediyeler takdim etti. Birlikte açılan iftarın ardından Kurşunla Han içerisinde kurulan sahnede çocuklar, Kurşunlu Han avlusunda yapılan etkinlikte çocuklar kendileri için dağıtılan pamuk şekerleri alarak Hacivat - Karagöz gösterisini büyük bir keyifle izlediler.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber