Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 27 Haziran 2016 - 11:08 Yorum: 0

Başkan Gülcüoğlu Vatandaşla İç İçe Olmaya Devam Ediyor

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın içinde olmaya ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor.

Başkan Gülcüoğlu Vatandaşla İç İçe Olmaya Devam Ediyor

Bünyan Belediye Başkanı Şinasi Gülcüoğlu; gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın içinde olmaya ve istekleri yerinde dinlemeye devam ediyor. Başkan Şinasi Gülcüoğlu; Halka hizmet hakka hizmet şiarı ile çıktığımız bu yolda Bünyanlı hemşerilerimizin layık olduğu hizmetin sağlanması öncelikli hedefimizdir" dedi.

Başkan Şinasi Gülcüoğlu "Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden ve çalışmalarımızdan memnun olduklarını görünce mutlu oluyoruz. İlçemizde yıllardır yapılmayan hizmetleri yapıyor, sosyal ve kültürel belediyeciliğin sorumluluklarını yerine getiriyoruz" dedi.

Göreve geldikleri günden bu güne kadar olan sürede Belediyenin makam odasının kapılarını vatandaşlara sonuna kadar açtıklarını ifade eden Başkan Gülcüoğlu;" Vatandaşlarımızla çarşıda, pazarda, mahallede, köyde sürekli bir araya geliyoruz. Hemşehrilerimizin isteklerini hep yerinde dinliyoruz, çözülmesi için gayret ediyoruz. Vatandaştan kaçan değil, vatandaşın ayağına giden, onları dinleyen çözüm üreten, onlarla sürekli hemhal olan bir Belediyecilik anlayışı ile hizmet üretmeye devam ediyoruz. Şeffaf belediyecilik anlayışının bir gereği olarak kapılarımız hemşehrilerimize her zaman açık. Halkımızla iç içe olmanın, onların sorunlarına çözüm üretmenin huzur ve mutluluğunu yaşıyoruz "şeklinde konuştu.

Vatandaşlar ise her zaman kolayca ulaşabildikleri kendileri gidemeseler de, kendilerine gelen bir başkana sahip oldukları için mutlu olduklarını belirterek Başkan Şinasi Gülcüoğlu'na güler yüzü ve hizmetleri için teşekkür ettiler.

Başkan Gülcüoğlu Vatandaşla İç İçe Olmaya Devam Ediyor

Başkan Gülcüoğlu Vatandaşla İç İçe Olmaya Devam Ediyor

Başkan Gülcüoğlu Vatandaşla İç İçe Olmaya Devam Ediyor

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber