Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Kültür 16 Nisan 2022 - 11:18 Yorum: 0

Başkan Özlü çalışmaları yerinde inceledi

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, havaların ısınmasıyla birlikte başlayan ve hızla devam eden üst yapı yol çalışmalarını yerinde inceliyor.

Başkan Özlü çalışmaları yerinde inceledi

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, havaların ısınmasıyla birlikte başlayan ve hızla devam eden üst yapı yol çalışmalarını yerinde inceliyor.

Bahar aylarının gelmesiyle birlikte üst yapı çalışmalarına hız veren Başiskele Belediyesi, alt yapısı tamamen yenilenen yolları yeniden konforlu hale getiriyor. Her geçen gün kent nüfusu ve yapılaşma sayısı artan Başiskele'de kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu hatları tamamen yenilendikten sonra Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin de desteğiyle ilçede Barbaros Mahallesi ve Sahil Mahallesi'nde cadde ve sokaklar yeniden asfaltlanıyor.

Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, teknik ekibiyle birlikte çalışmaları yerinde inceleyerek son durumla ilgili bilgi aldı. Başkan Özlü ayrıca, incelemeler sırasında karşılaştığı küçük çocuklara oyuncak araba ve bebek hediye etti.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber