Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Haziran 2016 - 18:03 Yorum: 0

Belediye Başkanı Bedensel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ederek ihtiyaç sahibi engellilere ve çevrelerine dağıtılmak üzere gıda...

Belediye Başkanı Bedensel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret ederek ihtiyaç sahibi engellilere ve çevrelerine dağıtılmak üzere gıda yardımında bulundu. Demirkol engellilerin önündeki tüm engelleri kaldırmak için çalıştıklarını söyledi.

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Bedensel Engelliler Derneğini ziyaret etti. Burada dernek başkanı İbrahim Tapışık ve dernek üyeleri tarafından karşılanan Demirkol, Haliliye Belediyesinin engelliler ile ilgili yaptığı çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Haliliye Belediyesi tarafından ihtiyaç sahibi engellilere ve sosyal çevrelerinde ihtiyaç sahibi olan kişilere dağıtılmak üzere getirilen gıda paketlerini teslim alan Dernek Başkanı İbrahim Tapışık, Başkan Demirkol'a teşekkür etti.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Demirkol, " Engelliler Derneği Başkanı İbrahim Tapışık'ı ve engelli kardeşlerimizi ziyaret ettik. Engelli kardeşlerimizle birlikte Ramazan ayında karşılaştıkları engelleri ve bu engelleri nasıl bertaraf edilmesi hususlarında karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Engelli kardeşlerimizin önündeki engelleri kaldırmak bizim belediyeler olarak vazifemizdir. Bu doğrultu da çalışmalarımız da devam ediyor. Engelli kardeşlerimiz de bizim kendilerini ihmal etmediğimizi ve kendilerine olan muhabbetimizi göstermesi açısından, kendi mahallelerinde kendi sosyal çevrelerinde veya kendi yakın çevrelerinde bu gıda kolimize ihtiyacı olduklarını düşündükleri vatandaşlarımıza gıda kolilerimizi götürüp ulaştıracaklar. Kendilerine Haliliye Belediyesinin bu çalışmalarına katkı sağladıkları için teşekkür ediyor. Biz Urfalıyız HZ. İbrahim'in (A.S.) ateşe atıldığında ağzı ile su taşıyan karınca gibi bugün bu engelli kardeşlerimiz de arabasına aldığı bu gıda kolisini Haliliye Belediyesinin çalışmasına katkı sağlamak amacıyla kendisinden daha olumsuz şartlarda olan ihtiyaç sahiplerine götürüp dağıtacaklardır. Ben tüm engelli kardeşlerimize teşekkür ediyorum. Kendilerinin engelsiz vatandaşların faydalandığı bütün imkanlardan faydalanabilmeleri için çalışmalarımız devam ediyor. Engelli kardeşlerimizin önündeki tüm engelleri kaldırmak amacıyla hizmet ediyoruz. Engelli kardeşlerimize sağlıklı mutlu bayramlar diliyorum" diye konuştu.

Demirkol'un sadece ziyaret etmediğini hatırlayan Bedensel Engelliler Dernek Başkanı İbrahim Tapışık, " Başkanımız devamlı bizim içimizde en aşağı on beş günde bir başkanımızla görüşüyoruz. Sağ olsun bu ramazan da yine engelli arkadaşlarımızı unutmadılar ve şu anda bizim dernekteler. Engelli vatandaşlarımızın bir nebze de olsa yükünü hafifletmek üzere gıda kolilerini bedensel engelliler derneğine getirip ve bizde engelli vatandaşlarımıza dağıttık. Ben Başkanımıza bu duyarlılığından dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Bedensel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Bedensel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Bedensel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Belediye Başkanı Bedensel Engelliler Derneğini Ziyaret Etti

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber