Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 03 Nisan 2015 - 14:38 Yorum: 0

Bildiri dağıtan 9 kişi gözaltına alındı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de, mahkeme kararıyla yasaklanmış bildiriyi dağıttığı ileri sürülen gruba müdahale eden polis ekipleri, 9 kişiyi gözaltına aldı.Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Cuma...

Bildiri dağıtan 9 kişi gözaltına alındı

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale'de, mahkeme kararıyla yasaklanmış bildiriyi dağıttığı ileri sürülen gruba müdahale eden polis ekipleri, 9 kişiyi gözaltına aldı.

Alınan bilgiye göre, polis ekipleri, Cuma Pazarı'nın girişinde masa kurup mahkeme kararı gereği yasaklanan bildiriyi dağıttığı iddia edilen gruptan bunu sonlandırmasını istedi.

Bu sırada gruptan bir kişi, polisin elindeki ilgili kararı alıp cep telefonuyla görüştüğü avukata okudu. Polisin uyarısını dikkate almayan bu kişilerden biri hakkında mahkeme tarafından arama kararı verildiği anlaşıldı. Çevrede toplanan bazı vatandaşlar da polis ile grup arasında yaşanan diyalog hakkında tartışmaya başladı.

Ekipler, yeniden bölgeden ayrılmaları konusunda uyardıkları gruptakilere müdahale etti. Daha sonra 9 kişi gözaltına alındı.

Geride kalan, bayrak, broşür, ses düzeni ve bildiriler ise toplanıp Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber