Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Asayiş 29 Eylül 2020 - 11:38 Yorum: 0

Bulgar polisinden göçmenlere şiddet iddiası

Kırklareli'de yakalanan 2 Afganistan uyruklu göçmen, Bulgar polisinden dayak yedikten sonra değerli eşyaları alınıp Türkiye'ye geri gönderildiklerini iddia...

Bulgar polisinden göçmenlere şiddet iddiası

Kırklareli'de yakalanan 2 Afganistan uyruklu göçmen, Bulgar polisinden dayak yedikten sonra değerli eşyaları alınıp Türkiye'ye geri gönderildiklerini iddia ettiler.

Kırklareli Dereköy Sınır Kapısına yakın bir bölgede jandarma ekiplerince 2 göçmen yakalandı. Yakalanan 2 Afgan göçmenin alınan ifadelerinde, sınırı geçtikten sonra Bulgar polisince yakalanarak, darp edildikten sonra değerli eşyaları alınıp Türkiye'ye geri gönderildiklerini iddia ettiler. Hastanede sağlık kontrolünden geçirilen 2 göçmen, Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber