Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 24 Şubat 2022 - 11:48 Yorum: 0

Burhaniye’de sahillerde kötü görüntüye yer yok

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geçen yıl Ören ve İskele sahilinde düzenleme yapan Belediye, şimdi de görüntü kirliliğine neden olan eski işyerlerini...

Burhaniye’de sahillerde kötü görüntüye yer yok

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde, geçen yıl Ören ve İskele sahilinde düzenleme yapan Belediye, şimdi de görüntü kirliliğine neden olan eski işyerlerini yıkmaya başladı. Ören Mahallesi İsmail Kızıklı Caddesinde boşaltılan eski işyerleri yıkılırken, yerine eşil alan düzenlemesi yapılacağı açıklandı.

Burhaniye'de Belediye geçtiğimiz yıl Ören ve İskele sahilinde yeni düzenlemeler yaparken, çok sayıda yeni işyeri yaptı. Esnaflar, yeni işyerlerine taşınırken, eskileri de yıkılmaya başlandı. Ören Mahallesi İsmail Kızıklı Caddesinde boşaltılan eski dükkanların yıkımına da başlandı. Çalışmaları yakından takip eden Ören Mahalle Muhtarı İlker Kurt, Başkan Ali Kemal Deveciler ve emeği geçenlere teşekkür etti. Esnafların yeni dükkânlara taşındıklarını anlatan Muhtar Kurt, yıkılan işyerlerinin yerine yeşil alan düzenlemesi yapılacağını anlatırken, Ören'in eşsiz bir tatil yeri olduğunu söyledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
HABERE YORUM KAT
UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderilen, yorumlar/yorumcuya aittir.
Hiç bir şekilde Malatyaguncel.com sorumlu değildir.
İHA tarafından geçilen tüm haberler, bu bölümde malatyaguncel.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Bu alanda yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen İHA ajansıdır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber