Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 29 Mart 2019 - 14:28 Yorum: 0

Burhaniyeli atletler ilçenin gururu oldu

Burhaniye Şehit Mustafa Serin Ortaokulu öğrencileri, atletizmde Balıkesir'de başarılı ile takdir topladı.

Burhaniyeli atletler ilçenin gururu oldu

Burhaniye Şehit Mustafa Serin Ortaokulu öğrencileri, atletizmde Balıkesir'de başarılı ile takdir topladı. Beden Eğitimi Öğretmeni Güngör Erenoğlu'nun öncülüğünde hazırlanan Berkan Ertop, Arda Oktay ve Arta Topal çeşitli dereceler kazanırken, okullarının gururu haline geldiler

Balıkesir'de 2018-2019 Yılı Okullar arası Puanlı Atletizm yarışlarına katılan Şehit Mustafa Serin Ortaokulu sporcularından Berkan Ertop yüksek atlamada birinci ve fırlatma topunda ikinci olurken, Arda Topal 1000 metrede ikinci, Arda Oktay ise 60 metrede dördüncü oldu. Mustafa Serin Ortaokulu takımı Küçük Erkeklerde ise takım halinde Balıkesir üçüncüsü oldu. Başarılı atletleri kutlayan Okul Müdürü Vahdettin Mantar, Beden Eğitimi Öğretmeni Güngör Erenoğlu'na da teşekkür etti.

Burhaniyeli atletler ilçenin gururu oldu

Burhaniyeli atletler ilçenin gururu oldu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber