Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 01 Ekim 2014 - 15:23 Yorum: 0

Büyükşehir zabıtasının bayram tedbirleri

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşların rahat ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi, bayram öncesi çarşı pazarda rahat alışveriş...

Büyükşehir zabıtasının bayram tedbirleri

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı, vatandaşların rahat ve huzurlu bir Kurban Bayramı geçirmesi, bayram öncesi çarşı pazarda rahat alışveriş yapması ve sorun yaşamaması için gerekli tedbirleri aldı. 

Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Zabıta Daire Başkanlığına bağlı motorize, mobil, sivil ve resmi ekipler, dilenci, seyyar satıcı, işportacı gibi olumsuzluklar ile vatandaşın alışveriş yaptığı işletmelerde bayrama kadar 24 saat boyunca herhangi bir olumsuzluğun yaşanmaması için denetim yapıyor. 

Bayram süresince gerek kurbanlık satış yerlerinde gerekse kurban kesim yerlerinde ekipler görevlendiren Zabıta Daire Başkanlığı, düzen ve intizamın sağlanması, vatandaşın sorun yaşanmaması için gerekli tedbirler aldı.

Zabıta ekipleri vatandaşları, belirlenen kurban kesim alanları dışında, park yerleri, kentin ana arterleri özellikle cadde ve sokaklarda belediye alanlarında gelişigüzel kesimlerin olmaması, kale civarı, dere kenarı ve diğer caddelerde kelle ütülmemesi, kaldırımlarda deri alım satımı yapılmaması ve çevre kirliliği oluşturulmaması yönünde uyarıyor. 

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber