Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 22 Aralık 2014 - 10:58 Yorum: 0

Çanakkale'nin ürünleri Moskova'da tanıtılacak

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Ticaret Borsası önderliğinde, Çanakkale'nin oda ve borsaları Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek PROD EXPO 2015 Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri...

Çanakkale'nin ürünleri Moskova'da tanıtılacak

ÇANAKKALE (AA) - Çanakkale Ticaret Borsası önderliğinde, Çanakkale'nin oda ve borsaları Rusya'nın başkenti Moskova'da düzenlenecek PROD EXPO 2015 Uluslararası Gıda, İçecek ve Gıda Hammaddeleri Fuarı'na katılıp, kentin ürünlerini tanıtacak.

KOSGEB Çanakkale Müdürü Erdoğan Yüksel, Türkiye'de, yoğun biçimde gıda ve tarım ürünleri talep eden Rusya için Çanakkale olarak fuara stantla katılma kararı alındığını söyledi. 

KOSGEB olarak bu organizasyona katkı vermek amacıyla Çanakkale Ticaret Borsası ile protokol yaptıklarını aktaran Yüksel, fuar kapsamında Moskova Büyükelçiliği'nin, Moskova Ticaret ve Sanayi Odası'nın ziyaret edileceğini, Rusya’'a dış ticaret firması temsilciliği açan, ihracat yapan, Rusya piyasasını bilen ve tanıyan Türk firmalarıyla temaslar kurulacağını ve Çanakkale standında ürünlerin tadım ve tanıtımının yapılacağını bildirdi.

Yüksel, Çanakkale'nin büyük bir birliktelik ve iş birliği örneği göstererek organize ettiği bu iş gezisi programına Çanakkale protokolünden, meslek kuruluşlarından, iş dünyasından çok sayıda katılım olmasının memnuniyet verici olduğunu ifade ederek, hazırlıkları uzun zamandan beri devam eden organizasyonla hem Çanakkale hem de ülke tanıtımına büyük katkılar sağlanacağını kaydetti.

 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber