Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 18 Ekim 2017 - 11:58 Yorum: 0

Çankaya bütçesi Belediye Meclisi’nden geçti

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen başkanlığında toplanan Çankaya Belediye Meclisi, 2018 Mali Yılı Analitik Bütçe Tasarısı'nı onayladı.

Çankaya bütçesi Belediye Meclisi’nden geçti

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen başkanlığında toplanan Çankaya Belediye Meclisi, 2018 Mali Yılı Analitik Bütçe Tasarısı'nı onayladı. Yeni dönem bütçesi 860 Milyon Lira olarak belirlendi.

Çankaya Belediye Meclisi'nde grubu bulunan parti sözcülerinin yaptıkları konuşmaların ardından 860 milyon lira olarak hazırlanan bütçe tasarısı, madde madde okunarak oylandı.

Oylamanın ardından bir teşekkür konuşması yapan Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, 3,5 yıl önce göreve başlarken farklı bir belediyecilik anlayışını hayata geçirme sözünü verdiklerini ifade ederek, "Bugün yapılan tüm yatırımların, açılan tüm tesislerin, yapılan tüm hizmetlerin ardında bu Meclisin çalışmaları vardır" dedi.

Çankaya'da üretilen hizmetlerin tüm Ankaralılar tarafından kullanıldığına dikkat çeken Taşdelen, "Yapılan kültür merkezleri, nikah salonu, sosyal tesisler, kreşler, yüzme havuzları, pazaryerleri ve parklarımızdan tüm Ankaralılar yararlanıyor. Okul tadilatları çalışmalarından sonra pek çok okulda öğrenci sayısında artış olduğu verileri bize ulaşıyor, bu da doğru hizmet ürettiğimizi gösteriyor" diye konuştu.

Yürüttükleri sosyal belediyecilik çalışmaları da anlatan Taşdelen, "İlköğretim öğrencilerine hazırladığımız kitap kırtasiye setleriyle, üniversiteli öğrencilere yaptığımız burs ve eşya yardımıyla, Ramazan'da kurduğumuz iftar çadırlarıyla tüm Çankayalılara sunduğumuz Sağlık Kart ile halkımızın yanında olduk. Çankaya Halk Kart projemizi de yakında hayata geçireceğiz" ifadelerini kullandı.

Taşdelen, "Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla belediyecilik alanında çok sayıda ödül aldık. 3,5 yılda yaptıklarımızla seçim döneminde verdiğimiz sözleri fazlasıyla hayata geçirdik. Bu işleri belediyeyi borç yükü altına sokmadan, sıkı bir mali disiplin ile gerçekleştirdik. Hepinizin emeği olan bu bütçenin tüm Çankayalılara eşit hizmet olarak döneceğinden kimsenin şüphesi olmasın. Başarılarınızın devamı dileğiyle tekrar teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber