Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 20 Mart 2015 - 14:28 Yorum: 0

Cinayet zanlısı ve azmettiricisi 7 ay sonra yakalandı

Osmaniye’de, bir genci tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, Kahramanmaraş’ta yakalandı

Cinayet zanlısı ve azmettiricisi 7 ay sonra yakalandı

OSMANİYE (AA) – Osmaniye’de, bir genci tabancayla vurarak öldürdüğü iddiasıyla aranan zanlı, 7 ay sonra Kahramanmaraş’ta yakalandı.

Alınan bilgiye göre, cinayet şüphelisinin Kahramanmaraş’ta bir evde saklandığı bilgisini alan Osmaniye Emniyet Müdürlüğü, 5 kişilik ekip kurarak çalışma başlattı.

Kentte 4 gün çalışan ekip, şüpheli Serkan E'yi (24) saklandığı evde gözaltına aldı.

Zanlının üzerinde sahte kimlik ve sürücü belgesi ele geçirildiği bildirildi.

Bu arada, cinayeti azmettirdiği şüphesiyle zanlının akrabası olduğu belirlenen Savaş E (42) de yakalandı. Her iki şüpheli de emniyetteki sorgusunun ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

- Olay

10 Ağustos 2014'de, Cumhurbaşkanı seçimi için oy kullandıktan sonra annesiyle evine dönen Oğuzhan Kanat (19), Cumhuriyet Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde, oturduğu sitenin önüne silahlı saldırıya uğramış ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber