Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 22 Temmuz 2019 - 16:58 Yorum: 0

Didimspor transferde dolu dizgin

Aydın Süper amatör liginin yeni ekiplerinden Didimspor transferleri tüm hızıyla sürdürüyor.

Didimspor transferde dolu dizgin

Aydın Süper amatör liginin yeni ekiplerinden Didimspor transferleri tüm hızıyla sürdürüyor. Sarı siyahlı ekip 2 iç 2'de dış olmak üzere 4 futbolcu ile anlaştı.

Aydın Süper Amatör ligine iyi bir başlangıç yapmak isteyen Didimspor iç ve dış transferdeki hareketlilik devam ediyor. Sarı Siyahlı ekip son olarak geçen yıl ki şampiyon kadroda yer alan Bedirhan Kayurtaş ve Gencebay Alabaş ile yeniden anlaştı.

Diğer yandan ise sarı siyahlı ekip son olarak Kuşadasıspor'da oynayan kaleci Sinan Kansun ile Kütahya BAL ekiplerinde Çamlıcaspor'da oynanan stoper Muhammet Erginsoy'u kadrosuna kattı.

Genel Kaptan Özkan Caymaz genç ve yetenekli oyunları kadrolarına kattıklarını belirterek, Didimspor'u şampiyonluğa taşıyacak futbolcularla sezona hazırlandıklarını dile getirdi.

Didimspor transferde dolu dizgin

Didimspor transferde dolu dizgin

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber