Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 29 Haziran 2015 - 12:40 Yorum: 0

Doğanşehir'de yol çalışmaları

Malatya Büyükşehir Belediyesi Doğanşehir ilçesinde sürdürdüğü yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Doğanşehir'de yol çalışmaları

MALATYA - Malatya Büyükşehir Belediyesi Doğanşehir ilçesinde sürdürdüğü yeni yol açma, genişletme ve asfaltlama çalışmalarına devam ediyor.

Doğanşehir Kurucuova Mahallesinde yeni yol açma çalışmaları ile yol genişletme çalışması yapan, Hudut, Polat ve Fındıklı Mahallelerin de asfaltlama çalışmalarını tamamlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi yine Doğanşehir ilçesine bağlı Çığlık Mahallesinde yeni yol açma çalışmaları, Sürgü Mevkii Karşıyaka Mahallesi, Altıntop Mahallesi ile Günedoğru Mahallesinde ise asfaltlama çalışmaları yapıyor.

2 km’lik bağlantı yolu açıldı

Doğanşehir ilçesi girişinde bulunan Çığlık ile merkez arasında 2 kilometrelik yeni bağlantı yolu açıldı. Çalışmaların büyük oranda tamamlandığı 7 metre genişliğindeki yolda, dolgu çalışmaları yapılıyor.

7.5 km’lik yolun altyapısı tamamlandı

Sürgü Mevkii, Karşıyaka Mahallesinde 4.5 kilometrelik mahalle yolunu asfaltlamak için alt yapı çalışmalarını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, Altıntop Mahallesinde kanal yolu olarak bilinen 3 kilometre uzunluğundaki yolda da birinci kat asfalt öncesi alt temel malzeme serim işi ile sıkıştırma işlemlerini tamamladı.

Yine Günedoğru Mahallesine bağlı Madensuyu Sokak ile Çakırın çiftliği sokakta da asfalt öncesi altyapı çalışmaları tamamlandı. Toplam 4.5 kilometre uzunluğundaki yollarda sathi kaplama asfalt çalışmaları yapılacak.

Mahalleli çalışmalardan gurur duyuyor

Malatya’nın en büyük ilçelerinden birisi olan Doğanşehir de Malatya Büyükşehir Belediyesinin çok önemli ve güzel hizmetler yaptığını belirten mahalle sakinleri yapılan çalışmalarından gurur duyduklarını söylediler.

Doğanşehir de büyük bir hizmet atağının hayata geçirildiğini ifade eden vatandaşlar, “Doğanşehir’in her noktasında çalışma var. Bütün Doğanşehirliler yapılan hizmetlerden çok memnun. Yollarımızın önceki hali tabiri caizse berbattı. Kış aylarında çok büyük sıkıntılar yaşıyorduk. Artık bu sorunlarla boğuşmayacağız. Çalışmaların yapılmasında emeği geçen başta Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır olmak üzere tüm Büyükşehir Belediyesi çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dediler.

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber