Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Siyaset 06 Mart 2015 - 18:13 Yorum: 0

DP Genel Başkanı Uysal:

"Pek çok sıkıntı, ekonomiden başlayarak Türkiye'nin biriktirdiği meseleler, bugün artık halının altına süpürülemez hale geldi"

DP Genel Başkanı Uysal:

KÜTAHYA (AA) - Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Pek çok sıkıntı, ekonomiden başlayarak Türkiye'nin biriktirdiği meseleler, bugün artık halının altına süpürülemez hale geldi" dedi.

Uysal, partisinin Kütahya İl Başkanlığı'nda düzenlediği basın toplantısında, DP'nin tarihi yürüyüşün içinden geldiğini söyledi.

Bu yürüyüşte önemli hizmetler icra etmiş fikir, icraat ve abide şahsiyetleriyle damgasını vurmuş bir büyük hareketin sahipleri olduklarını dile getiren Uysal, şöyle konuştu:

"Pek çok sıkıntı, ekonomiden başlayarak Türkiye'nin biriktirdiği meseleler, bugün artık halının altına süpürülemez hale geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devletin gelenekleri, pratikleri ve teamüllerinin dışına çıkmış, bu yüzden devletin bir kurumu olan Merkez Bankasını hedef almıştır. Bunun, topyekun bu ülkeye bir maliyetinin olduğunu görüyoruz. Bugün itibarıyla yapılan değerlendirmeler ve sadece kur farkı dolayısıyla önemli bir zaman diliminde tercih ettikleri ekonomik modelin Türkiye'ye maliyetinin, dışarıdan borçlanarak hayatiyetini devam ettiren, üretmekten ziyade ranta dayalı bir yağma düzeni olduğunu görüyoruz. Bu ekonomik modelin de sürdürülemeyeceğinin göstergesi, bir cumhurbaşkanının sözleriyle beraber bu kadar farkın açılmış olması, zaten başlı başına bir ispattır. Türkiye'nin üzerine 106 milyar dolarlık bir ek yük getiren bu sorumsuzluğu milletin affedeceği kanaati içerisinde değiliz."

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber