Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 13 Ekim 2016 - 11:38 Yorum: 0

Dünyanın en renkli canlısı ‘bukalemun’ Adrenalin Dünyası’nda

Dünyanın en çok renk değiştiren kertenkele türü olan bukalemun, Ankara Nata Vega Outlet'te bulunan Aqua Vega bünyesindeki Adrenalin Dünyası bölümünde...

Dünyanın en renkli canlısı ‘bukalemun’ Adrenalin Dünyası’nda

Dünyanın en çok renk değiştiren kertenkele türü olan bukalemun, Ankara Nata Vega Outlet'te bulunan Aqua Vega bünyesindeki Adrenalin Dünyası bölümünde sergileniyor.

Nata Vega Outlet, ziyaretçilerine farklı hayvanları sergilemeye devam ediyor. Adrenalin Dünyası bölümünde sergilenen bukalemunların en önemli özellikleri ayakların, dilin ve gözlerin alışılmadık biçimleri ve renk değiştirme özelliği. Derilerini sarı, yeşil, kırmızı, kestane rengi ve siyaha çevirebilen bukalemun, benekler, çizgiler oluşturabiliyor. Vücutları yanlardan basık, dilleri boylarının yaklaşık 1-1,5 katı uzunluğunda, hareketli ve yapışkandır olan bukalemunun gözleri bağımsız hareket ediyor. Gözlerinin biri yukarı bakarken, diğeri aşağıya bakabiliyor.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber