Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
20:49 Vali Atay: "Tek temennimiz kaybolan vatandaşımızı sağ salim bulup, ailesine...20:47 Ziraat Türkiye Kupası: Fatih Karagümrük: 0 - Trabzonspor: 0 (Maç devam ediy...20:44 Down sendromlu doğmuştu: Özel hastaneye 21 milyonluk tazminat şoku20:40 İsrail, Refah’ta 100’e yakın noktaya hava saldırısı düzenledi20:39 Muş’ta iki araçta silah ve uyuşturucu ele geçirildi20:36 ‘Mahzen-40’ operasyonunda tefecilik iddiası ile adliyeye sevk edilen şüphel...20:34 Adalet Bakanı Tunç: “Şu anda cezaevlerinde 65 bin 986 öğrenci var"20:22 Kız çocuğuna cinsel istismar iddiasıyla yargılanan kuaföre tahliye20:22 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçağın kaldırılma çalışmala...20:19 Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey: “Bursaspor için sistem ol...20:08 AB çalışanları İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etti20:07 Düzce’de yakalanan uyuşturucu satıcısı tutuklandı20:05 FÜ öğrencileri hipodromda mini konser verdi20:02 Eyüpsultan’da okul müdürünü vuran öğrenci tutuklandı19:59 Prof. Dr. Sami Güçlü’den Rektör Özölçer’e ziyaret19:57 Singapur’da eğitim uçuşu sırasında F-16 savaş uçağı düştü19:56 Meslek lisesi öğrencilerinden Sağlık Haftası etkinliği19:56 Trafik değerlendirme toplantısı düzenlendi19:54 “Arılarım beni tanıyor” diyen bal üreticisi atletle arılarına bakım yapıyor19:49 Muşspor evinde hata yapmak istemiyor
Türkiye 17 Temmuz 2018 - 10:53 Yorum: 0

Dünyanın renkleri İzmit’te buluştu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Uluslararası Ticari Bilimler Ekonomi Öğrenciler Birliği (AIESEC) Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında dünyanın 20 farklı...

Dünyanın renkleri İzmit’te buluştu

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde Uluslararası Ticari Bilimler Ekonomi Öğrenciler Birliği (AIESEC) Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında dünyanın 20 farklı ülkesinden 200'e yakın öğrenci İzmit Belediyesi'nin konuğu oldu.

Dünyanın renklerini Belsa önünde buluşturan etkinlik vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Gençlik Yürüyüşü ile İzmit'te adeta bir renk cümbüşü oluşturan dünyanın değişik ülkelerinden gelen gençler Anıtpark alanından Belsa önüne kadar yürüdüler. İzmit Belediyesi tarafından Belsa önünde kendileri için kurulan stantlarda ülkelerinin kültürlerini tanıtan gençler, ülkelerine has oyunları oynayarak etkinliğe ayrı bir renk kattılar. İzmit'te olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirten öğrenciler "dünya gençleri için amacımız dünyadaki sorunlara dikkat çekip çözümüne katkı sağlamaktır. Unutmamalıyız ki, hepimiz bu dünyada yaşıyoruz. İzmit Belediye Başkanımızın gençlere ve gençlik projelerine verdiği önemi hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu etkinliğimizde bizlere destek olduğu için kendilerine çok teşekkür ederiz" dediler.

Dünyanın dört bir yanından gelen geçleri İzmit'te misafir etmenin kendileri için büyük mutluluk olduğunu belirten Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan " İzmit Belediyemiz genç dostu bir belediyedir. Gençlerimizi her zaman önemsiyor ve onlara yaptığımız yatırımı geleceğimize yaptığımız yatırım olarak görüyoruz. Bu tür sosyal projelerinde içerisinde yer alarak gençlerimizin farklı kültürleri tanımalarını istiyoruz. Gençlerimizin farklı kültürleri ve dilleri öğrenebilmeleri için hayata geçirdiğimiz Speaking Kafemizde sık sık bu tür etkinliklerimizi gerçekleştiriyoruz. Yine Türkiye'ye örnek olan Üniversite Pazarı, 3D Yazıcı ve Tasarım Merkezi, Genç Girişimciler Merkezi, Genç-İz, İzmit İstihdam ve Kariyer Merkezi projelerimiz ise gençlerimiz için yaptıklarımızdan sadece bazıları" şeklinde konuştu.

Dünyanın renkleri İzmit’te buluştu

Dünyanın renkleri İzmit’te buluştu

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber