Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Spor 30 Temmuz 2021 - 20:08 Yorum: 0

Dylan Saint-Louis, Hatayspor’da

Süper Lig'in flaş takımlarından Hatayspor, Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ederken, bir yandan da transfer çalışmalarını...

Dylan Saint-Louis, Hatayspor’da

Hatayspor, Dylan Saint-Louis'i renklerine bağladı.

Süper Lig'in flaş takımlarından Hatayspor, Düzce Topuk Yaylası'nda yeni sezon hazırlıklarına ara vermeden devam ederken, bir yandan da transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bordo-beyazlı ekip, Troyes takımından Dylan Saint-Louis'i 3 yıllığına renklerine bağladı. Sol açık mevkiinde forma giyen 26 yaşındaki futbolcu, Hatayspor kampına katıldı.

Hatayspor Kulübü'nden yapılan açıklamada "Yeni transferimiz Dylan Saint-Louis kendisini bordo-beyaz renklerimize bağlayan imzayı attı. İmza töreninde teknik direktörümüz Ömer Erdoğan da Dylan Saint-Louis'in yanındaydı. Futbolcumuz Dylan Saint-Louis'e bordo beyaz formamızla nice başarılar diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

Ayrıca Hatayspor Onursal Başkanı Lütfü Savaş yeni transfer Dylan Saint-Louis ile online görüşme gerçekleştirerek yeni sezonda başarılar diledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber