Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 13 Mayıs 2016 - 15:43 Yorum: 0

Emekli Astsubaylar Özlük Hakları İçin Eylem Yaptı

Beşiktaş'ta bir araya gelen İstanbul Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri, özlük haklarının iyileştirilmesini istedi.

Emekli Astsubaylar Özlük Hakları İçin Eylem Yaptı

Beşiktaş'ta bir araya gelen İstanbul Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri, özlük haklarının iyileştirilmesini istedi. Grup adına basın açıklaması yapan dernek başkanı İbrahim Koldamca, kendilerine verilen sözlerin tutulmasını istedi.

İstanbul Emekli Astsubaylar Derneği üyeleri, Beşiktaş'ta yaptıkları basın açıklamasıyla özlük haklarında iyileştirme yapılmasını istedi. Beşiktaş Barbaros Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde bir araya gelen emekli astsubaylar basın açıklaması yaptı. Astsubaylar, ellerinde Türk Bayrağı ve özlük haklarındaki sorunları dile getiren döviz ve pankart taşıdı. Emekli astsubaylar adına basın açıklamasını yapan İstanbul Emekli Astsubaylar Derneği Başkanı İbrahim Koldamca, hükümet programına da giren astsubayların haklarının düzeltilmesini istedi.

Vatan sevgisinin hiçbir değerle ölçülemeyeceğini ifade eden Başkan Koldamca, "Bu ülkeye sadakatini teri, kanı ve canıyla kanıtlamış olan astsubaylar yıllardır ön yargılarla sosyal, ekonomik ve insani haksızlıklara uğramaktadırlar. Haksızlıklarımızı kısa bir açıklamayla ifade etmek mümkün değildir. Üniformaları kefeni olan, bir emirle ölüme gönderilen biz astsubaylar aynı tahsilde olmalarına rağmen görev koşulları ve sorumlulukları kendileriyle kıyaslanamayacak birçok kamu görevlisinden daha alt derece ve kademeden göreve başlatılmaktadır. Hak ettikleri makam ve görev tazminatları verilmemektedir. Sorunlarımız devam etmektedir. Bu durum görevdeki tüm meslektaşlarımızın moral ve verimliliğini olumsuz etkilemekte emekli astsubayların kuruma olan aidiyet duygusunu zedelemektedir" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber