Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 24 Mart 2015 - 16:48 Yorum: 0

Engelli öğrenciden Milli Eğitim Müdürü Gülay'a resim

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi bedensel ve işitme engelli Mustafa Alper Kocabıyık, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'a yaptığı resmi hediye...

Engelli öğrenciden Milli Eğitim Müdürü Gülay'a resim

ANTALYA (AA) - Antalya Ticaret ve Sanayi Odası Güzel Sanatlar Lisesi öğrencisi bedensel ve işitme engelli Mustafa Alper Kocabıyık, Milli Eğitim Müdürü Osman Nuri Gülay'a yaptığı resmi hediye etti. 

Kocabıyık, Okul Müdür Başyardımcısı Ömer Öztürk ve annesi Hafize Kocabıyık ile Gülay'ı makamında ziyaret etti. 4 yaşından bu yana resim yapan ve 7 sergide eseri bulunan Kocabıyık, Gülay için yaptığı resmi, kendisine hediye etti. 

Gülay, burada yaptığı konuşmada, Kocabıyık'ın yaptığı resmi gördüğünde çok duygulandığını ve mutlu olduğunu söyledi. Kocabıyık'ın özel bir öğrenci olduğunu anlatan Gülay, yeteneği keşfedilen öğrencinin ileriki yıllarda büyük başarılara imza atacağna inandığını dile getirdi. 

Kocabıyık'ın ileride parmakla gösterilecek bir sanatçı olacağını ifade eden Osman Nuri Gülay, "Öğrencimiz kendi durumundaki diğer öğrencilere örnek olmaktadır. Her öğrencinin Mustafa gibi azimli, zorluklardan yılmayan, milli ve manevi duyguları güçlü bir insan olarak yetişmesi bizleri gururlandırıyor" dedi. 

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber