Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
08:12 Bursa merkezli 7 ilde düzenlenen “MAHZEN-32” operasyonlarında elebaşılığını...08:10 Yurtlar arası futbol turnuvası Denizli’de başlıyım07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde
Teknoloji 18 Ekim 2018 - 10:38 Yorum: 0

Erdemli’de robotik kodlama atölyesi açıldı

Mersin'in Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Kod Erdemli Projesi" kapsamında Akdeniz Ortaokulu'nda kurulan robotik kodlama atölyesi törenle açıldı.

Erdemli’de robotik kodlama atölyesi açıldı

Mersin'in Erdemli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün "Kod Erdemli Projesi" kapsamında Akdeniz Ortaokulu'nda kurulan robotik kodlama atölyesi törenle açıldı.

Robotik kodlama atölyesinin açılışında konuşan Milli Eğitim Müdür vekili Mahmut Karaağaç, "Tamamen yerel kaynaklar kullanılarak, kısıtlı imkanlarla ve büyük bir özveri ile hazırlanan bu atölyede, öğrenciler 3 boyutlu tasarım, elektronik devre simülasyonları, 3 boyutlu üretim, elektronik, mekatronik, robot uygulamaları ve kodlama yapabileceklerdir. Tüm bunların eğitimi yine uzman eğitmenler tarafından açılışını yaptığımız bu atölyede verilecektir" diye konuştu.

Karaağaç, "Öğrencilerimiz artık sadece bilgiyi öğrenen değil, bilgiyi kullanan ve üreten bireyler olarak yetişecekler. Böylece ilerde ülke ekonomisine katkıda bulunacak projeler üretecekler. Okul Müdürümüz Uğur Türkmen'e ve "Kod Erdemli Projesi" eğitimcisi Veli Çelik'e gerçekleştirdikleri bu çalışmalardan dolayı da ayrıca teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesinin kesilmesiyle öğrenciler atölyedeki çalışmalarına başladı.

Erdemli’de robotik kodlama atölyesi açıldı

Erdemli’de robotik kodlama atölyesi açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber