Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
00:50 TCMB: “Menkul kıymet tesisine ilişkin düzenleme yürürlükten kaldırılmıştır”00:46 Akaryakıt istasyonunda faciadan dönüldü: Kaza yapan otomobil pompa önünde t...00:45 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak bulunduğu yerden kaldı...00:42 Polonyalı turisti Pamukkale’de unutup Salda’ya gittiler00:36 İş yerinde bacağından silahla vuruldu00:28 Kaza ihbarında bulundukları polislere sürpriz yaptılar00:22 Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsü ağır yaralandı00:21 70. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri töreni yapıldı00:19 Böyle kaza görülmedi: İnşaat çukuruna devrilen araç kamyonun kasasına girdi00:19 İstanbul Havalimanı’nda gövdesinin üzerine inen uçak kaldırılmaya başlandı00:10 Devler Ligi’nde finalin adı: Real Madrid - Borussia Dortmund23:48 Kuzey Makedonya’nın yeni cumhurbaşkanı Gordana Siljanovska Davkova oldu23:46 Konya’da üç tekerlekli bisiklet otomobille çarpıştı: 1 yaralı23:45 TBMM Başkanı Kurtulmuş, Küba’nın bağımsızlık mücadelesinin öncüsü Jose Mart...23:44 Kayıp yaşlı kadın 300 metrelik uçurumda ölü bulundu23:39 Adana’da otomobil bisikletli yaşlı adama çarpıp kaçtı: 1 ölü23:38 Uğurcan Çakır: "İnşallah finalde Beşiktaş karşısında kupayı almak istiyoruz...23:37 Sobadan çıkan yangın iki evi küle çevirdi23:34 Tolunay Kafkas: “Trabzonspor haklı bir galibiyet aldı”23:29 Abdullah Avcı: “Kupayı 10. kez müzemize götürmek istiyoruz”
Türkiye 18 Ocak 2018 - 09:18 Yorum: 0

Erzincan’a Sporcu Kamp Eğitim Merkezi açıldı

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan merkezde 4'ü süit 43 yataklı oda bulunuyor.

Erzincan’a Sporcu Kamp Eğitim Merkezi açıldı

Erzincan'a sporcu eğitim merkezi açıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde açılan merkezde 4'ü süit 43 yataklı oda bulunuyor. Tesis en az 85 sporcuya hizmet verecek şekilde dizayn edildi. Sporcu Eğitim Merkezi'nin Erzincan'a hayırlı olması dileklerini ileten AK Parti Erzincan Milletvekilleri Sebahattin Karakelle ve Av. Serkan Bayram yazılı bir açıklama yaparak "Sporcu eğitim merkezimiz Erzincanımıza ve sporcularımıza hayırlı olsun. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüz bünyesinde bulunan Yıldırım Akbulut Spor Salonu yanındaki tesisimiz artık sporcu eğitim merkezi olan İl Müdürlüğümüz bünyesinde farklı bir birim olarak sporcularımıza hizmet verecektir.

Bu tesiste 4'ü süit 43 yataklı oda bulunmaktadır. Süit odalar dışında en az 85 sporcuya hizmet verecek durumundadır. Tesisimiz ulaşım açısından şehir merkezine yakın bir konumda bulunmaktadır. Sporcuların konaklamaları için her türlü imkana sahiptir. Diğer taraftan İl Müdürlüğümüz tesislerinden Yıldırım Akbulut Spor Salonun ile Olimpik Yüzme Havuzu Sporcu Eğitim Merkezi ile aynı kompleks içinde ve birbirine çok yakın mesafededir. 2016 yılında eşya ve iç donanım malzemeleri teminiyle hizmete hazır hale gelmiştir.

İl Müdürlüğünüz bünyesinde 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı 2. Kanaat döneminden itibaren atıcılık, atletizm, badminton, güreş ve kayak branşlarında gündüzlü statüde; atıcılık, atletizm, güreş ve kayak branşlarında erkek sporculara yönelik yatılı statüde hizmet verecek şekilde bakanlığımız Spor Genel Müdürlüğü'nün 12.01.2018 tarih ve 300740 sayılı olur emirleriyle açılması uygun görülmüştür." ifadelerine yer verdiler.

Erzincan’a Sporcu Kamp Eğitim Merkezi açıldı

Erzincan’a Sporcu Kamp Eğitim Merkezi açıldı

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber