Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Ekonomi 13 Nisan 2015 - 11:17 Yorum: 0

Esenlik Asfalt Plent Tesisi Kuruyor

Her gün gücüne güç katarak yoluna hızlı adımlarla devam eden Esenlik yeni bir alanda çalışma yapacak.

Esenlik Asfalt Plent Tesisi Kuruyor

MALATYA - Her gün gücüne güç katarak yoluna hızlı adımlarla devam eden Esenlik yeni bir alanda çalışma yapacak.  Malatya Büyükşehir Belediyesi ve bölgede bulunan illerinde ihtiyacını karşılayabilecek asfalt plent tesisi projesini hayata geçirecek. Faaliyet gösterdiği tüm sektörlerde kaliteyi öncü sayan şirketimiz bu alanda da örnek alınan bir firma olacak.

‘2015 yılında önemli hedeflerimiz var’

Esenlik ’in her daim yeni projesinin olduğunu dile getiren şirket Genel Müdürü Hulusi Boyraz; ‘2015 yılında önemli hedeflerimiz var. Büyükşehir Belediyesine yakışan bir şirket ve her zaman önü ve ufku açık. Özellikle şunu müjdelemek istiyorum. Büyük bir asfalt plent tesisi kuruyoruz. Büyükşehir Belediyemiz ve alt belediyelerin asfalt ihtiyacını karşılayacak bu tesis bu bölgede karayollarının asfalt ihtiyacını karşılayacak potansiyele sahip olacak. Şu anda yer tahsisini yaptık, tüm alımları bitirdik ve iki ay gibi çok kısa bir zaman diliminde Malatya’ya asfalt plent tesisini kurmuş olacağız’ şeklinde konuştu.

‘Asfalt ve mucur ihtiyacını artık Esenlik karşılayacak’

Yine bu alanın en önemli ayağı mucur ocağını da satın aldıklarını söyleyen Boyraz; ‘Esenlik mucur fabrikası da kuracak ve asfalt tesisi ile birlikte mucur ocağını da aktif hale getirmiş olacağız. Meston fabrikasında ve ihalelerini almış olduğumuz bütün işlerde mucur ihtiyacımızı kendi bünyemizde üreteceğiz. Meston, asfalt plent tesisi ve mucur ocağı birbirine entegre tesisler olacak. İstanbul’daki İsfalt gibi Malatya’da benzerini kurmuş olacağımız tesis ile bu alandaki ihtiyacı karşılayarak, bölgede önemli bir üretim ayağı kazandırmış olacağız’ ifadelerini kullandı. 

Haber Kaynağı: MALATYA GÜNCEL
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber