Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Güncel 11 Mart 2015 - 17:13 Yorum: 0

Gazeteci Okur'un acı günü

ARTVİN (AA) - Dost Artvin Gazetesi muhabiri Yusuf Okur’un babası Orhan Okur (57), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.Bir süredir tedavi gördüğü Rize Recep Tayyip Erdoğan Hastanesinde...

Gazeteci Okur'un acı günü

ARTVİN (AA) - Dost Artvin Gazetesi muhabiri Yusuf Okur’un babası Orhan Okur (57), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Bir süredir tedavi gördüğü Rize Recep Tayyip Erdoğan Hastanesinde yaşamını yitiren Okur'un cenazesi, karayolu ile Artvin'e getirildi.

Merkez Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Okur'un naaşı, Ortaköy köyündeki aile kabristanlığına toprağa verildi.

Cenazeye, Okur'un ailesi ve yakınları ile Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe ile çok sayıda vatandaş katıldı.

ETİKETLER:  Artvin
Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber