Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 08 Mart 2015 - 16:23 Yorum: 0

Geleneksel İskenderun Sportif Olta Yarışması

HATAY (AA) - Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi tarafından "Geleneksel İskenderun Sportif Olta Yarışması" bu yıl 6. kez düzenlendi.Mustafa Kemal Üniversitesi...

Geleneksel İskenderun Sportif Olta Yarışması

HATAY (AA) - Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi tarafından "Geleneksel İskenderun Sportif Olta Yarışması" bu yıl 6. kez düzenlendi.

Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi Öğretim Elemanı Doç. Dr. Sefa Ayhan Demirhan, AA muhabirine, bu yarışmayla amaçlarının toplumu su ürünleri avcılığıyla ilgili yasaklara uymanın önemi konusunda bilgilendirmek olduğunu söyledi.

Bilimsel temellere dayandırılarak hazırlanan yasakların önemine dikkat çeken Demirhan, su ürünleri avcılığı konusundaki yasakların olmaması durumunda Türkiye'de balıkçılık kaynaklarının 20 yıl önce tükenmiş olacağını belirtti.

Kaynakların sürdürülebilmesi için balıkçılara büyük görevler düştüğünü ifade eden Demirhan, mevcut yasal düzenlemelere uymanın önemli olduğunu dile getirdi.

İskenderun Sahil şeridinde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda yarışmacı katıldı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber