Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 06 Kasım 2018 - 10:48 Yorum: 0

Gençlik Merkezi’nden ’Akıllı oda’ uygulaması

Kütahya'nın Simav İlçesindeki Gençlik Merkezi'nde hazırlanan "Akıllı oda', kapılarını Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknoloji Fakültesi Elektrik...

Gençlik Merkezi’nden ’Akıllı oda’ uygulaması

Kütahya'nın Simav İlçesindeki Gençlik Merkezi'nde hazırlanan "Akıllı oda', kapılarını Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Simav Teknoloji Fakültesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği Bilim ve Teknoloji Grubu öğrencilerine açtı.

Simav Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Sapmaz, bilim ve teknoloji projeleri hazırlayan gençlere ulaşmaya devam edeceklerini ifade etti. Sapmaz, "Teknoloji Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Muammer Gavas ile koordineli çalışmalarımıza "Akıllı oda" desteği ile devam ediyoruz. Gençlerimize bilim alanında teknolojik destek için elimizden geleni yapıyoruz. Bilim ve teknoloji grubu üyesi gençlerimiz "Akıllı Oda Projesi" konusunda çalışmalara başladı. Geleceğin güçlü Türkiye'sini yaşatacak gençlerimize tam destek ilkesiyle çalışıyoruz" dedi. (MEİ-EFE)

Gençlik Merkezi’nden ’Akıllı oda’ uygulaması

Gençlik Merkezi’nden ’Akıllı oda’ uygulaması

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber