Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Türkiye 20 Şubat 2017 - 10:48 Yorum: 0

Gülbey: “Ermeniler kaçak mallarla PKK’ya destek veriyor”

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye'deki kaçak yaşayan Ermenistan vatandaşları...

Gülbey: “Ermeniler kaçak mallarla PKK’ya destek veriyor”

Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) Genel Başkanı Göksel Gülbey, Türkiye'deki kaçak yaşayan Ermenistan vatandaşları ile Ermenistan'dan turist olarak Türkiye'ye gelenlerin yanlarında getirdikleri kaçak alkol ve sigaraların PKK'ya ait olduğunu iddia etti.

Açıklamalarda bulunan ASİMDER Genel Başkanı Göksel Gülbey, Ermenistan vatandaşlarının Türkiye'ye Gürcistan ve İran üzerinden geldiklerinde yanlarında usulsüz yollarla geçirdikleri kaçak alkol ve sigara olduğunu söyledi. Gülbey, "Bölgeden aldığımız duyumlar, bu kaçak malların PKK'nın olduğu ve PKK'nın bu yolla elde ettiği geliri silah alımında veya terör eylemlerinin finansında kullandığıdır. Ermenistan'ın terör örgütlerine verdiği destek alenen ortadadır. Türkiye'de yaşayan kaçak Ermeniler, geçmiş dönemlerde PKK ve HDP'nin özellikle İstanbul'da yapmış olduğu miting ve siyasi eylemlere katılarak destek olmuşlardır. Ermenistan'ın, İran ve Gürcistan üzerinden kaçak alkol ve sigaranın dışında bavul ticareti altında silah ve patlayıcı maddeler de geçirildiği duyumlarımız bizleri endişelendirmektedir. Geçtiğimiz günlerde Sakarya'da ve Ordu illerimizde Ermenistan vatandaşlarının yaşadığı adreste ve seyahat ettikleri Ermenistan plakalı otobüste yakalanan yüklüce kaçak alkol ve sigaralar, bu olayların ne kadar ciddi olduğunu göstermektedir" dedi.

Türkiye'de kaçak yaşayan Ermenistan vatandaşlarının kaçak ve siyasi terör eylemlerinde bulunduklarını belirten Gülbey, "İstanbul'da yaşayan Ermenistanlı kaçak vatandaşlar artık tehlike arz etmektedir. Bu kaçak Ermenistanlılar, Türkiye'deki Ermeni vakıflarınca da barınmalarına destek olunmaktadır. İstanbul'da yaşayan kaçak Ermenilere iş bulunmasında, barınmalarında yer temin etmekte ve çocuklarını binaların bodrum katlarında okutmak için okullar yapmıştır Ermeni cemaati. Gezi Parkı olaylarında ve Hrant Dink yürüyüşlerinde öne sürülmüş kaçak Ermenilerdir. Ermenistan'daki ekonomik sıkıntılardan dolayı terk ederek Türkiye'ye sığınan bu kaçak yaşayan Ermeniler, art niyetli grupların güdümlerine girdiklerinde ülkemiz için çok tehlike arz etmektedirler. Terör örgütleri, kendi emelleri için finans sağlamak amacıyla bu kaçak vatandaşları kullanmaktadır. Ermenistan, Gürcistan ve İran'dan ülkemize sınırlarımızdan usulsüz geçirdikleri kaçak malları büyük şehirlerde paraya çevirmek için bu kaçak insanları kullanıyor" şeklinde konuştu.

Gülbey, Dışişleri, Gümrük ve İçişleri bakanlıklarının bir an evvel konunun üzerine gitmeleri gerektiğini de sözlerine ekledi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber