Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Türkiye 07 Aralık 2018 - 14:48 Yorum: 0

HAK-İŞ’ten uluslararası alanda bir başarı daha

Uluslararası sendikal hareketin aktif ve etkin bir üyesi olan HAK-İŞ, uluslararası alanda büyük bir başarıya daha imza attı.

HAK-İŞ’ten uluslararası alanda bir başarı daha

Uluslararası sendikal hareketin aktif ve etkin bir üyesi olan HAK-İŞ, uluslararası alanda büyük bir başarıya daha imza attı. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, 4. ITUC (Uluslararası Sendikalar Konfederasyonu) Kongresi'nde yapılan seçimlerde ITUC Başkan Yardımcısı seçildi.

4. ITUC Kongresi, 2-7 Aralık tarihleri arasında Danimarka'nın başkenti Kopenhag'ta gerçekleştirildi. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve HAK-İŞ Yönetim Kurulu üyeleri, 4. ITUC Kongresi'ne aktif olarak katılım gösterdi. Kongrede 7 Aralık tarihinde yapılan seçimlerle ITUC'un yeni İcra Kurulu üyeleri de belirlendi. Seçim sonucunda HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ITUC Başkan Yardımcısı seçilirken, HAK-İŞ Dış İlişkiler Uzmanı Merita Yıldız da yeni kurulan ITUC İcra Bürosu ve Kadın Komitesi üyeleri arasında yer aldı.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber