Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
07:09 Çanakkale Boğazı’nda makine dairesinde yangın çıkan gemi Karanlık Liman’a d...06:34 Trump’a yönelik “sus payı” davasında eski dergi yöneticisi Pecker tanık ola...06:31 Filistin yanlısı protestolar ABD’deki birçok üniversiteye yayıldı06:10 Yıl sonuna kadar 36 bin sözleşmeli sağlık personeli istihdam edilecek04:10 Fatih’te 4 katlı binada çıkan yangında 2 kişi dumandan etkilendi03:32 Bafra’da iki otomobil çarpıştı: 2 yaralı03:26 Havza’da 2 katlı ahşap ev ve depo alevlere teslim oldu02:23 Aksaray’da araç camlarındaki filmler bir bir söküldü01:51 Uyuşturucuyla yakalanan alkollü sürücü polise direndi01:25 Ankara’da 4 milyon TL değerinde sahte gıda ele geçirildi01:20 Gaziantep’te esrarengiz patlama sesi korku ve paniğe neden oldu00:52 Gazeteci Hande Fırat’ın "Devriamber" sergisi Kültür Bakanlığı desteğiyle aç...00:46 Bayburt’ta 4 kişinin yaralandığı trafik kazası güvenlik kamerasına yansıdı00:40 Erzincan’da tarım bölümü öğrencileri hem öğreniyor, hem üretiyor00:30 Rize’de 3 araçlı zincirleme kaza: 1’i ağır 2 yaralı00:24 Ağaçta sıkışan yavru kedi kurtarıldı00:24 Bakan Işıkhan Başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı...00:17 Minik adımlar polis ile beraber teknolojinin peşinde00:11 “Huzur İçin Erzincan” projesi kapsamında bilgilendirme faaliyetleri devam e...00:11 Kayıp 9 büyükbaş hayvanı jandarma ekipleri bulup sahibine teslim etti
Siyaset 23 Mart 2019 - 07:18 Yorum: 0

Haluk Alıcık; “Nazilli’de en iyi neticeyi alacağız”

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Çapahasan Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Haluk Alıcık; “Nazilli’de en iyi neticeyi alacağız”

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, seçim çalışmaları kapsamında Çapahasan Mahallesindeki esnafları ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarına hız verdi. Çapahasan Mahallesindeki esnafları ziyaret eden Başkan Alıcık, ustalık döneminde hayata geçireceği projeleri anlatarak vatandaşlardan destek istedi.

"Ülkemizin birlik ve bekası için vatandaşlarımızı Cumhur İttifakı'nı desteklemeye davet ediyorum. Cumhur İttifakı ülkemizin aydınlık geleceğine atılan büyük bir adım ve ortak aklın en güzel simgesidir" diyen Başkan Alıcık, "Ben bu güzel şehrin ve bu güzel insanların belediye başkanı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Halkımızın teveccühü ile belediye başkanlığında 10. yılımı doldurdum. Ustalık dönemimiz için tüm bilgi ve birikimimizle ilçemizde daha güzel işler yapmaya hazırız. Allah nasip ederse 2019'dan sonra Nazilli'miz Sümer Üniversitesi'ne kavuşacak. Bu Nazilli'mize 35 bin ile 40 bin arasında öğrenci demek. Biz bu şehri aldığımızda Nazilli emekli şehriydi. Biz bu şehri üniversite ve organize sanayi şehri yaptık ve daha da ileriye götüreceğiz" ifadelerini kullandı.

Haluk Alıcık; “Nazilli’de en iyi neticeyi alacağız”

Haluk Alıcık; “Nazilli’de en iyi neticeyi alacağız”

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber