Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Yerel 18 Mart 2015 - 12:58 Yorum: 0

Iğdır'dan kısa kısa

IĞDIR (AA) - Tuzluca ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla sabah namazında Yasin-i Şerif okutuldu. İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği organizasyon kapsamında...

Iğdır'dan kısa kısa

IĞDIR (AA) - Tuzluca ilçesinde 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü dolayısıyla sabah namazında Yasin-i Şerif okutuldu. 

İlçe Müftülüğü'nün düzenlediği organizasyon kapsamında vatandaşlar, Merkez Cami'de buluştu. 

Sabah namazının kılınmasının ardından şehitler için Yasin-i Şerif okutulurken, namaz çıkışında da vatandaşlara kahvaltı ikramı yapıldı. 

- Çanakkale Ruhu ve Şehitlik Konferansı - 

Iğdır Üniversitesi tarafından Çanakkale Ruhu ve Şehitlik Konferansı düzenlendi. 

Tuzluca Meslek Yüksek Okulu'nda düzenlenen konferansta Iğdır Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Musa Çetin, şehitlik makamının dini açıdan önemini anlattı.

Konferansa, Tuzluca Cumhuriyet Başsavcısı Muhsin Onay, İlçe Emniyet Müdürü Alaattin Altınay, İlçe Milli Eğitim Müdürü Latif Oğur ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

- Nevruz ateşi yakıldı

Tuzluca Belediyesi tarafından düzenlenen organizasyonda Nevruz Bayramı kutlaması yapıldı.

İlçe merkezindeki meydanda baharın gelişini müjdeleyen bayram kutlamaları dolayısıyla Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit tarafından Nevruz ateşi yakıldı. 

Ateşin üzerinden atlayan vatandaşlar, halay çekerek Nevruz'u kutladı.

Haber Kaynağı: Anadolu Ajansı (AA)
AA Anadolu Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber