Seyran Park
Doğa Veteriner Kliniği
SON DAKİKA
Teknoloji 14 Haziran 2017 - 12:08 Yorum: 0

InnovMetric, PolyWorks 2017’yi sunuyor

Üniversal 3D metroloji yazılım çözümlerinin lider sağlayıcılarından InnovMetric Software, şirketin en son üniversal 3D metroloji yazılım platformu...

InnovMetric, PolyWorks 2017’yi sunuyor

Üniversal 3D metroloji yazılım çözümlerinin lider sağlayıcılarından InnovMetric Software, şirketin en son üniversal 3D metroloji yazılım platformu sunumu olan PolyWorks 2017'yi piyasaya çıkardığını duyurdu.

Yapılan açıklamada, PolyWorks 2017'nin yeni bir kontrol odaklı inceleme iş akışı sunduğu belirtildi. Bunun, yüzlerce boyutsal ve GD&T kontrollerini içeren büyük metroloji projelerini iş arkadaşları, müşteriler ve tedarikçilerle paylaşması gereken tüm taşınabilir metroloji ve CNC CMM ölçüm uzmanları için temel bir geliştirme olduğu söylendi. Ayrıca, geniş hacimli metroloji uygulamaları için büyük bir teknoloji geliştirmesini sunduğu ve gerçek zamanlı çarpışma analizine benzersiz bir yaklaşımla daha etkili CNC CMM proje kurulumları sağladığı ifade edildi.

InnovMetric Genel Müdürü Marc Soucy, "Üretilen parçalar ve üretim prosesinin performansıyla ilgili çok değerli geri bildirim sağladıklarından, 3D ölçümler, ölçüm uzmanları tarafından etkin şekilde planlanmalı ve yürütülmelidir. Ardından, bilgili mühendislik kararları almak adına sonuçların üretim uzmanları tarafından kapsamlı şekilde incelenmesi gerekir. Ölçümleri planlamak ve yürütmek için tasarlanmış 3D inceleme projeleriyle, ölçüm sonuçları standart 2D raporlar kullanılarak paylaşıldığında zaman alıcı değişiklikler yapılması gerekir. İnceleyenler için, kapsamlı raporlar içerisindeki statik tablolardaki ve anlık görüntülerdeki sonuçların yorumlanması zorlayıcı, moral bozucu ve verimsiz olabilir. Bu geleneksel yaklaşımda çoğu kez, 3D inceleme projesinden ilave bilgiler çıkarmak için, ölçüm uzmanlarıyla sürekli iletişim sağlanması gerekir. PolyWorks 2017'deki yeni boyutsal-kontrol odaklı yaklaşımla, PolyWorks Inspector 3D metroloji projesi raporun kendisi oluyor. Ölçüm uzmanlarının sonuçları doğrudan 3D iletmesi sağlanarak, müşterilerimiz için önemli seviyede verimlilik kazanımları garanti ediliyor. Ayrıca, inceleyenlerin ölçüm sonuçlarını dinamik gezinme araçlarıyla içerik olarak 3D şekilde araştırmasını da sağlıyor" dedi.

Haber Kaynağı: İhlas Haber Ajansı
İHA İhlas Haber Ajansı tarafından geçilen tüm Haberler, bu bölümde Malatya Güncel Haber editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Girilen Haberler alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.
Malatya Haber
Malatya Haber
Malatya Güncel Haber